Меню
Количка

Краставици

Краставици

AG 23421 F1
Няма наличност
Средно ранен партенокарпен хибрид,предназначен за пролетно и лятно производство в оранжерии.Плодовете са гладки и изравнени,с атрактивен тъмнозелен цвят и отличен вкус.Средна дължина на плода 34-36 смУстойчивости PMТолерантност CMV DM..
30.00 лв
Мощно растение позволяващо дълга вегетация.Развива силна коренова система,което е предпоставка за висок добив.Тъмно зелени, леко оребрени плодове,с дължина 30-32 см.Устойчивост на брашнеста мана ,CVYV, CYSDVСорт подходящ за разсаждане през първото шестмесечие на годината в култивационни съоръжения..
200.00 лв
Подходящ за пролет и лято• Позволява да бъде отглеждан във всякакъв видсъоръжения• Мощна коренова система и едри листа, коитоподдържат растението здраво• Дълъг период на реколтиране и бързо преминаванекъм плододаване от колтуци• Подходящ за отглеждане на хидропоника и земя• Толерантен на брашнеста м..
83.00 лв
Боуинг е сорт с много стабилен растеж. При различни климатични условия се проявява еднакво добре. Благодарение на това растенията плододават постоянно и без аборти. Образува голяма листна маса и се препоръчва по-рядко засаждане. Този хибрид дава най-добрите резултати при дълго производство – при доб..
57.00 лв
Сорт подходящ за зимно и ранно пролетно производство със силни и бързо разтящи растения.Veloce RZ се справя без проблем с ниската интензивност на светлината през зимата. Не ечувствителен към некроза. Встъпва рано в плододаване, като формира изравнени по дължина 32-33см ,тежки плодове. Осигурява едно..
52.00 лв
Средно ранен хибрид краставица за пролет, есен, зима.Формира голям брой плодове.Плодовете са тъмнозелени,оребрени с дължина 30-32 см.Устойчивости Краставична мозайка CMVЖълта краставична мозайка CVYVВирусна жълтеница CYSDV..
250.00 лв
Дългоплодна краставица с висок добивен потенциал.Подходяща за лятно есенно отглеждане.Дължина на плода 33-35 см.Тегло 350-400 гр.Тъмнозелени на цвят с къса шийка леко оребрени.Устойчивост на високи температури.Устойчивост: Cca Ccu PM..
31.00 лв
Късоплодна краставица .Плодовете са тъмнозелени, цилиндрични без никаква горчивина и дължина на плода 16- 20 см. Подходящ сорт за целогодишно отглеждане както в полиетиленови тунели така и на открито.Много ран и добивен сортУстойчив на CMV, PM,DM..
8.50 лв
Един от най-успешните ни хибриди в България. Стандарт за производството в полиетиленови и в стъклени оранжерии. Основната му характеристика е стабилният растеж при различни условия – без аборти, без изкривявания, без избледняване. Плодовете са с отлично качество – прави, без шийка, 35-38 см и се раз..
47.00 лв
Висококачествен сорт за ранно пролетно оранжерийно производство.Обща характеристика:• добив - висок• ранозрелост - късен• сезон - пролет и късна есен• система на отглеждане - V-чадърПлод характеристика:• дължина - дълга (34-40 cm)• тегло - 425–500g• цвят - тъмно зелен• форма - много добра• шийка - с..
365.00 лв
Плодовете са дълги 33-36 см, ярко тъмнозелени- засаждане в отопляеми условия в края на февруари - началото на март или в нормални неотоплявани палатки до края на юли- има висока степен на устойчивост на Краста и Брашнеста мана...
29.00 лв
Македон F1 е краставица за ранно производство в оранжерии. Подходяща за отглеждане през есента, зимата и пролетта. Растенията са мощни, с отворен хабитус. Листата са тъмно зелени и средно едри, сортът е с отличен афинитет към подложки. Лесно се адаптира към условията на отглеждане. Подходяща е за от..
67.50 лв
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност