Меню
Количка

Материали за земеделието и градината

Материали за земеделието и градината

Акумулаторна пръскачка 16 литра StahlMayer Акумулаторна пръскачка 16 литра StahlMayer
Нов продукт
Акумулаторна пръскачка 16 литра StahlMayerНов дизайн с високо качество, комфортна, икономична и ефективна при употреба електрическа гръбна пръскачка с нова по-изгодна цена. Ръкохватка без клапан и помпа без допълнителен пресостат – направена максимално опростена за безпроблемна работа. Пръскачката и..
89.00 лв
Бензинов тример за трева 74cc StahlMayer ProБензинов тример за трева StahlMayer 74CC Pro серия е изключително подходящ за честа употреба с голямо натоварване. Притежава екологичен и мощен двигател. Оборудван е с мултифункционална ръкохватка, с темпомат за поддържане на постоянна газ и eргономично во..
159.00 лв
Бензинов тример за трева 74cc StahlMayer Професионална моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и сплъстени ..
145.00 лв
Електрическа помпа за дизелово гориво и масло е предназначена за прехвърляне на дизелови, леки масла и керосин. Корпус на помпата от чугун, обработен срещу корозия и боядисан.Помпата се характеризира с добра производителност, издръжливост и солидни характеристики.Самозасмукващата маслено-горивна пом..
290.00 лв
АКУМУЛАТОРЕН ГРАДИНСКИ ТРИМЕР С 2 БАТЕРИИ И ЗАРЯДНО 36V 8AH HAST АКУМУЛАТОРЕН ГРАДИНСКИ ТРИМЕР С 2 БАТЕРИИ И ЗАРЯДНО 36V 8AH HAST
Нов продукт
Акумулаторен градински тример с 2 батерии и зарядно 36V 8Ah HASTХАРАКТЕРИСТИКИ:Градински акумулаторен тример HAST има регулируема работна ширина 160 мм.Акумулаторен тример HAST е изключително лек и компактен градински уред, който е идеален за обработка на растителността във Вашата градина.Мощната 36..
109.00 лв
Техническа характеристика:1, Мощен двигател и работно колело от алуминиева сплав 2. Пръскането в хоризонтала може да достигне повече от 15 метра, а във верикала повече от 10 метра.2, Може да се добави бустерна помпа за подсилване на обхвата на пръскане и др.3, Стоманена тръбна опора за химически ре..
240.00 лв
-Триредова плетка* цена на кв.м. - 0,59 лв При рязане по размер от топа - цена 0,76 лв на кв.м...
118.00 лв
Мрежа против градушка и птици20 гр /м2 дължина 100 ммонофиламено влакно..
0.40 лв
Тиксо за полиетиленоови оранжерии
Няма наличност
UV СТАБИЛИЗИРАНО ТИКСО ЗА РЕМОНТ НА ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ОРАНЖЕРИИСилно и удобно тиксо за лепене на скъсани или повредени участъци в оранжерията. Благодарение на UV стабилизацията не изгаря под въздействието на слънчевите лъчи и издържа колкото живота на самия полиетилен. Много подходящо също и за уплътняв..
16.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност