Меню
Количка

Материали за земеделието и градината

Материали за земеделието и градината

Бензинов тример за трева Vermark Starke 68 куб Бензинов тример за трева Vermark Starke 68 куб
Няма наличност
Бензинов тример за трева / Немски храсторез - Vermark Starke GRBG520 с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. Подходящ за честа употреба с голямо натоварване.Тримерът Vermark Starke се предлага и..
145.00 лв
Немски бензинов Тример за трева StahlMayer 74cc
Няма наличност
Немски бензинов Тример за трева StahlMayer 74cc ( 145.00 лв. )Професионална моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилав..
145.00 лв
Електрическа помпа за дизелово гориво и масло е предназначена за прехвърляне на дизелови, леки масла и керосин. Корпус на помпата от чугун, обработен срещу корозия и боядисан.Помпата се характеризира с добра производителност, издръжливост и солидни характеристики.Самозасмукващата маслено-горивна пом..
290.00 лв
Техническа характеристика:1, Мощен двигател и работно колело от алуминиева сплав 2. Пръскането в хоризонтала може да достигне повече от 15 метра, а във верикала повече от 10 метра.2, Може да се добави бустерна помпа за подсилване на обхвата на пръскане и др.3, Стоманена тръбна опора за химически ре..
240.00 лв
-Триредова плетка* цена на кв.м. - 0,59 лв При рязане по размер от топа - цена 0,76 лв на кв.м...
118.00 лв
Мрежа против градушка и птици20 гр /м2 дължина 100 ммонофиламено влакно..
0.40 лв
Тиксо за полиетиленоови оранжерии
Няма наличност
UV СТАБИЛИЗИРАНО ТИКСО ЗА РЕМОНТ НА ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ОРАНЖЕРИИСилно и удобно тиксо за лепене на скъсани или повредени участъци в оранжерията. Благодарение на UV стабилизацията не изгаря под въздействието на слънчевите лъчи и издържа колкото живота на самия полиетилен. Много подходящо също и за уплътняв..
16.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност