Меню
Количка

Растителна защита

Важно!

Семена Маркет не извършва онлайн продажби на препарати за растителна защита,поради специалния режим на търговия с тях.

На тел. 0899839260 можете да получите информация за обектите от които може да закупите на място.

*RHIZOHEALT е микробиален продукт  .*Той е 100 % органичен и изцяло естествен продукт. Безопасен и ефективен*Комплекса от различни видове микроорганизми в RHIZOHEALT  е допълнен с три вида Trichoderma spp.формира естествена защитна бариера върху всички вегетативни органи на растението.*Уни..
14.00 лв
ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ГОЛЯМ АРЕАЛ ОТ НЕМАТОДИМИКРОБИАЛЕН ПРОДУКТМикроорганизмите в BIO NEMAXID представляват смес от бактерии и гъби, които са естествени почвени обитатели.Те паразитират върху различните видове нематоди, като успешно контролират развитието и размножаването им.BIO NEMA..
14.00 лв
ГРОВИР /GROVIR/ е продукт, чрез който се подсилват клетъчните стени, не позволявайки лесното предаване на вируса от една клетка към друга и в комбинация с LABIN AMINOPOWER (87.5% аминокиселини) помага за преодоляване на заразата от вирусите и възстановяване на растението. Могат да се комбинират..
36.00 лв
5 ГР ЗА 10 Л ВОДАДoмaтин пpeдcтaвлявa cмec oт cвoбoдни aминo-ĸиceлини, мoлибдeн и ecтecтвeни виcoĸoĸoнцeнтpиpaни pacтитeлни xopмoни, ĸaтo pacтeниятa ce тpeтиpaт c нeгo пpи зaлaгaнe нa плoдoвe, ocнoвнo нa плoдни зeлeнчyци, cпoмaгa зa yвeличaвaнe нa бpoя цвeтoвe и ĸoличecтвoтo нa пoлeнa, пoдoбpявaнe н..
3.50 лв
ПОЧВИ С ВИСОКИ НИВА НА УМОРА И СТРЕСФИЗИЧЕСКА БАРИЕРА - срещу почвени патогени и нематоди - едни от факторите, които пречатза развитие на растенията и унищожават ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИЛИ ВОДЯТ ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ ВЪРХУ ТАКИВА ПОЧВИ, особено заразени с НЕМАТОДИ – ТОВА Е ЕКО ПРОП NX.Н..
19.00 лв
SCS NANO - е нанопродукт от ново поколение.Той е 100% органичен и безвреден продукт.ИЗПОЛЗВА СЕ В БИОЗЕМЕДЕЛИЕТОSCS NANO е създаден, за да бъде ефективен, както в био, така и в конвенционалното земеделие, kакто и от тези производители, които желаят да&nbs..
14.00 лв
Калциев полисулфид -ТЪРГОВСКОТО наименование е NANO SULFUR .Това е ново поколение продукт,който е коренно различен от познатата сяра с това,че може да се използва като ТОР и подобрител на поченото рН.Икономичен и изключително ефективен.Обикнвената сяра е микронизирана ,а NANO SULFUR е в на..
18.00 лв
В качеството си на смесен тор, Нематмиел доставя на растенията едновременно желязо и сяра. Много ефективен в подобряването на биологичното състояние на почвата. Окислителната способност на комплексите S (IV) и Fe може да спомогне за нарушаване целостта на хитиновата обвивка на почвено обитаващи насе..
20.00 лв
ПАУЪР СЕК ПАУЪР СЕК
Нов продукт
Иновативен, органичен, системен продукт.Екстракт от пиретрум-0,3%Екстракт от айлантус-0,3%Аминокиселини -10%ПиретрумПомага на растенията да преодолеят стреса от вредители. Безопасен е за хората, млекопитаещи и птици.Може да се използва при всички видове култури. За изчистване на складови помещения. ..
14.00 лв
Уетцит Екстра Уетцит Екстра
Нов продукт
Уетцит събира всички технологии на адювантите в един продуктУетцит е топ адювантът на компанията Oro Agri, който представлява смес от натурални растителни екстракти и био-разградим омокрителен агент, патентовани под името Orowet технология. Продуктът е с много широко поле на приложение при всички ку..
47.00 лв
Вид тор: ОРГАНО-МИНЕРАЛЕН ТОРФормулация: Течна суспензияЗап. за вписване №: РД 11-802/11.05.2018 г.Удостоверение за регистрация №: 287/14.05.2018 г.Притежател на регистрацията: Агропал ООДПроизводител: Диагро С.р.л. - ИталияСъстав: Общ азот (N) - 6,0%; Органичен азот (N) - 0,5%; Амонячен азот (N) - ..
14.00 лв
Полифенолите, които съставляват FANTAC L, са отговорни за стимулирането на сетивните органи на нематодите, създаващи по този начин объркване в тяхната ориентация. По този начин нематодите достигат по-трудно културите, защото започват да се движат по непостоянен начин в почвата, без да идентифицират ..
16.80 лв
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност