Меню
Количка

Растителна защита

Важно!

Семена Маркет не извършва онлайн продажби на препарати за растителна защита,поради специалния режим на търговия с тях.

На тел. 0899839260 можете да получите информация за обектите от които може да закупите на място.

GROVIR е продукт, чрез който се подсилват клетъчните стени, непозволявайки лесното предаване на вируса от една клетка към друга и в комбинация с LABIN AMINOPOWER (87.5% аминокиселини) помага за преодоляване на заразата от вирусите и възстановяване на растението. Могат да се комбинират с обичайните и..
36.00 лв
Естествен продукт от етерични масла, който увеличава устойчивоста на нематоди при всички култури.Дезорентира нематодите и подпомага развитието на нова здрава коренова система.Дозировка и начин на приложение:Първо приложение след засаждане - 300 мл на дка. -3 -4 пъти през 10 - 15 дни 500мл - 1000мл. ..
72.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОЛимацид с контактно и стомашно действие.Гранулирана примамка, готова за употреба срещу голи охлюви в земеделски културиПри поглъщане или контакт с лигавицата на охлюва, предизвиква обилно отделяне на слуз и изсъхванеАктивно вещество 40 г/кг металдехидДоза 300 гр на дк..
10.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТООписание на продукта:Инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми ( мухи, комари, кърлежи, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи ) в битови и складови помещения, обори, навеси, паркове, тревни и други площиДоза :Открити площи - 50 мл/10л вода , като разходната норма е..
6.50 лв
ВАЛТАН е течен продукт от естествен произход, съдържащ екстракти от Ecklonia maxima - кафяво водорасло от южното полукълбо, което се добива, когато съдържанието и съотношението на ауксини и цитокинини достигнат желания и максимален връх. Неинвазивният производствен процес на ВАЛТАН не променя активн..
6.60 лв
Дoмaтин пpeдcтaвлявa cмec oт cвoбoдни aминo-ĸиceлини, мoлибдeн и ecтecтвeни виcoĸoĸoнцeнтpиpaни pacтитeлни xopмoни, ĸaтo pacтeниятa ce тpeтиpaт c нeгo пpи зaлaгaнe нa плoдoвe, ocнoвнo нa плoдни зeлeнчyци, cпoмaгa зa yвeличaвaнe нa бpoя цвeтoвe и ĸoличecтвoтo нa пoлeнa, пoдoбpявaнe нa вeгeтaтивния pa..
1.20 лв
ПОЧВИ С ВИСОКИ НИВА НА УМОРА И СТРЕСФИЗИЧЕСКА БАРИЕРА - срещу почвени патогени и нематоди - едни от факторите, които пречатза развитие на растенията и унищожават ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИЛИ ВОДЯТ ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ ВЪРХУ ТАКИВА ПОЧВИ, особено заразени с НЕМАТОДИ – ТОВА Е ЕКО ПРОП NX.Н..
21.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОАктивни вещества Тефлутрин 5 г/кгКатегория на употреба непрофесионалнаДоза 1.5 - 2 кг /дка ВНАСЯ СЕ ПРЕДИ РАЗСАЖДАЕ-телени червей-майски бръмбар-стоножки-нощенки..
10.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОЗа борба с голи и градински охлюви в полски култури,зеленчуци,овощни култури,декоративни растения и оранжерийни култури.-ЛИМАТАКАктивно вещество 40 г/кг металдехид под формата на гранулирана примамка/ГБ/.Приложение 0,4-0,5 кг/дка.Площтното приложение /разхвърляне/осиг..
24.20 лв
Световна иновация с широко приложение:Инсектицид, Фунгицид и АкарицидИкономически изгоден и изключително ефективен срещу:Брашнеста мана при: Рози, Декоративни дървета, Капини, Малини и др. ягодоплодни, Касис, Хмел, Грозде, Ябълки и др. овощни., ТютюнДоза на приложение: 300 мл/дкаТрипси, Белокрилки,А..
10.20 лв
Съдържа живи спори на хищната гъба Боверия Бассияна.Действа контактно и е безкомпромисен срещу ВСИЧКИ неприятели с почвен цикъл.Между 24 и 36 часа след третиране спорите се активират и започват да се развиват в телата на различните насекоми – трипсове, акари и дрВ следствие на намножаването на гъбат..
18.60 лв
В качеството си на смесен тор, Нематмиел доставя на растенията едновременно желязо и сяра. Много ефективен в подобряването на биологичното състояние на почвата. Окислителната способност на комплексите S (IV) и Fe може да спомогне за нарушаване целостта на хитиновата обвивка на почвено обитаващи насе..
25.50 лв
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност