Меню
Количка

Био контрол на болести

 ARFINICH
Нов продукт
 ARFINICH е продукт който съдържа естествени биологични агенти със силно системно действие.Прониква в кореновата система и убива патогените.Състава на ARFINISH   предпазва и лекува кореновата система от болести като Pythium,Rizoctonia,Fusarium,Phytopthora И ДР.Приложение и дозировкаПр..
70.00 лв
Състав - Мед /общ/ - 1,5% , Цинк /общ/ - 0,5% , Цинк /хелатен/ - 0,4%Стабилизира защитните механизми на растението,стабилизира хлорофила.Изключително профилактични свойства срещу почвени патогени.Обеззаразява и калцира рани по растението.Прилага се чрез фертигация -300 мл/дка..
40.00 лв
БОРБА СРЕЩУ БАКТЕРИОЗА, МАНИ и РЪЖДИ6,8 % Cu в компекс с глюконова киселинаОрганична мед със системно действиеЛабикупър е в състояние да подържа идеалните нива на мед в растителните тъкани ,осигурявайки устойчивост срещу гъбни и, бактериални болестиДозаЛистно приложение: LABICUPER (LABIN SMART TECH)..
41.00 лв
Продукт с високоефективна мед, той поддържа оптималното ниво на естествените физиологични процеси на растението в периодите на присъствие на патогени, мана, Алтернариа, Ръжда, Anthracnose, Stemphyllium spp., Septoria spp., Cercospora spp. и др гъбни и бактериални патогени.Поради виокото съсържание ..
78.40 лв
БИО ФОЛАР / BIO FOLAR
Нов продукт
BIO FOLAR е продукт на основата на естествени растителни масла от растителни екстракти, който предпазва растенията от бактериални болести, сиво гниене и др. Стимулира  и насърчава растежа и развитието на растенията и образуването на корени. Образува защитен филм , който спира пряката слънчева с..
54.00 лв
Водният разтвор на Гесцен Кристал освобождава сяра в състояние S (-II) и N (-III) във вътрешността на растенията, които провокират биосинтеза на Л-цистеин.Приложението му подпомага стимулирането на естествената защита на растенията в областта на тъканите, където се развива мицел на патогенни гъби.Ге..
28.80 лв
КАКВО Е НАНО СЯРАТА ?Като продукт,преставлява калциев полисулфид ТЪРГОВСКОТО наименование е NANO SULFUR .Това е ново поколение продукт,който е коренно различен от познатата сяра с това,че може да се използва като ТОР и подобрител на поченното рН.Икономичен и изключително ефективен.Обтконвенната сяра..
30.00 лв
Хелиосуфр С“ е един продукт използван от френските зърнопроизводители. Уникалната течна формулация на сяра в комбинация с борови терпени, го прави високоефективен срещу патогените на брашнеста мана при зърненожитните култури, лозя, зеленчукови култури и трайни насаждения, както и струпяването по ябъ..
9.60 лв
Продукт от седмо поколение. Първият и към момента на годината единствен, регистриран в България фунгицид-елиситор. ОСИГУРЯВА 100 % ЗАЩИТА НА РАСТЕНИЯТА. Прилага се чрез корените и чрез листата. Носител на международна награда за иновация.Активно вещество:COS-OGAЕфикасен за борба срещу:Брашнеста мана..
14.40 лв
РИЗО-ВИТАЛ 42Микробиален тор, стуимулантРизовитал-42 подобрява аерацията, повишава хумусното й съдържание, структурира почвата, не позволява разпрашването й и стимулира развитието на корените на растенията. Няма друг продукт, който така добре да структурира увредената почва. За това, той взе и най-в..
21.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОПродуктът Серенада® Асо е биологичен фунгицид и бактерицид, съдържащ бактерията Bacillus subtilis щам QST 713. Бактерията има следните механизми на действие: унищожава хифите на патогените при контакт с тях, предотвратява прикрепването и проникването на патогени върху..
32.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност