Меню
Количка

Био контрол на болести

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОПродукт с високоефективна мед, той поддържа оптималното ниво на естествените физиологични процеси на растението в периодите на присъствие на патогени, мана, Алтернариа, Ръжда, Anthracnose, Stemphyllium spp., Septoria spp., Cercospora spp. и др гъбни и бактериални пат..
94.00 лв
БОРБА СРЕЩУ БАКТЕРИОЗА, МАНИ и РЪЖДИ6,8 % Cu в компекс с глюконова киселинаОрганична мед със системно действиеЛабикупър е в състояние да подържа идеалните нива на мед в растителните тъкани ,осигурявайки устойчивост срещу гъбни и, бактериални болестиДозаЛистно приложение: LABICUPER (LABIN SMART TECH)..
41.00 лв
Състав - Мед /общ/ - 1,5% , Цинк /общ/ - 0,5% , Цинк /хелатен/ - 0,4%Стабилизира защитните механизми на растението,стабилизира хлорофила.Изключително профилактични свойства срещу почвени патогени.Обеззаразява и калцира рани по растението.Прилага се чрез фертигация -300 мл/дка..
40.00 лв
 *ARFINICH е продукт който съдържа естествени биологични агенти със силно системно действие.  *Прониква в кореновата система и убива патогените.   *Състава на ARFINISH   предпазва и лекува кореновата система от болести като       Pythium,Rizoctonia,F..
70.00 лв
ФЕРТИЛЕКС®  Купро СК е течен листен тор с високо съдържание на елемента мед под формата на меден оксихлорид. ФЕРТИЛЕКС®  Купро СК предотвратява и коригира дефицита на мед в растенията и е предназначен за широк спектър култури засегнати от неблагоприятното влияние н..
20.00 лв
Ватрал® Бордо е течен листен тор с високо съдържание на калций, сяра и мед. Продуктът предотвратява дефицита на тези елементи в растенията и подпомага възстановяването им от неблагоприятното влияние на редица абиотични фактори (градушка, прекомерна влажност и др.).Балансираният състав на В..
7.00 лв
Водният разтвор на Гесцен Кристал освобождава сяра в състояние S (-II) и N (-III) във вътрешността на растенията, които провокират биосинтеза на Л-цистеин.Приложението му подпомага стимулирането на естествената защита на растенията в областта на тъканите, където се развива мицел на патогенни гъби.Ге..
28.80 лв
Калциев полисулфид -ТЪРГОВСКОТО наименование е NANO SULFUR .Това е ново поколение продукт,който е коренно различен от познатата сяра с това,че може да се използва като ТОР и подобрител на поченото рН.Икономичен и изключително ефективен.Обикнвената сяра е микронизирана ,а NANO SULFUR е в на..
18.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОПродукт използван от френските зърнопроизводители. Уникалната течна формулация на сяра в комбинация с борови терпени, го прави високоефективен срещу патогените на брашнеста мана при зърненожитните култури, лозя, зеленчукови култури и трайни насаждения, както и струпяв..
9.60 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОПродукт от седмо поколение. Първият и към момента на годината единствен, регистриран в България фунгицид-елиситор. ОСИГУРЯВА 100 % ЗАЩИТА НА РАСТЕНИЯТА. Прилага се чрез корените и чрез листата. Носител на международна награда за иновация.Активно вещество:COS-OGAЕфикас..
14.40 лв
BIO FOLAR е продукт на основата на естествени растителни масла от растителни екстракти, който предпазва растенията от бактериални болести, сиво гниене и др. Стимулира  и насърчава растежа и развитието на растенията и образуването на корени. Образува защитен филм , който спира пряката слънчева с..
54.00 лв
РИЗО-ВИТАЛ 42Микробиален тор, стуимулантРизовитал-42 подобрява аерацията, повишава хумусното й съдържание, структурира почвата, не позволява разпрашването й и стимулира развитието на корените на растенията. Няма друг продукт, който така добре да структурира увредената почва. За това, той взе и най-в..
21.00 лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност