Меню
Количка

Контрол на нематоди

БИОНЕМАКСИД  /  BIONEMAXID
В наличност
ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ГОЛЯМ АРЕАЛ ОТ НЕМАТОДИ-Биоагентите на БИО НЕМАКСИД успешно контролират галообазуващи  нематоди , кореновъзлови нематоди, картофени нематоди.-Има и силно изразен овоциден ефект.Паразитира върху яйцата, цисти и възрастни нематоди от Meloidogyne sp. , Heterodera sp. , Glodod..
14.00 лв
ПОЧВИ С ВИСОКИ НИВА НА УМОРА И СТРЕСФИЗИЧЕСКА БАРИЕРА - срещу почвени патогени и нематоди - едни от факторите, които пречатза развитие на растенията и унищожават ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИЛИ ВОДЯТ ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ ВЪРХУ ТАКИВА ПОЧВИ, особено заразени с НЕМАТОДИ – ТОВА Е ЕКО ПРОП NX.Н..
19.00 лв
В качеството си на смесен тор, Нематмиел доставя на растенията едновременно желязо и сяра. Много ефективен в подобряването на биологичното състояние на почвата. Окислителната способност на комплексите S (IV) и Fe може да спомогне за нарушаване целостта на хитиновата обвивка на почвено обитаващи насе..
17.00 лв
Полифенолите, които съставляват FANTAC L, са отговорни за стимулирането на сетивните органи на нематодите, създаващи по този начин объркване в тяхната ориентация. По този начин нематодите достигат по-трудно културите, защото започват да се движат по непостоянен начин в почвата, без да идентифицират ..
16.80 лв
Естествен продукт от етерични масла, който предпазва растенията от нематода.Дезорентира нематодите и подпомага развитието на нова здрава коренова система.Дозировка и начин на приложение:Първо приложение  веднага след засаждане - 300 мл -500мл. на дка.Прилага се в края на поливката и на следващи..
72.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОФормулация: суспензионен концентрат (СК)Категория на употреба: непрофесионалнаМеханизъм на действие: нематоцидно и фунгицидно действие срещу брашнеста манаРАЗРЕШЕНИ УПОТРЕБИДомати (полско производство), Патладжан (полско производство), Пипер (полско производство), Кра..
90.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност