Меню
Количка

Superior

АНГЕЛИНА F1 VFTm (ДЖИНКА) е първия Сръбски хибрид с розови плодове. Растението е буйно и високо, много роддвито и стабилно в различни условия на отглеждане - в оранжерия или на открито. Узрява рано и се бере през целия сезон. Плода е месест, закръглен, сочен, умерено твърд. Сладък е и много вкусен. ..
12.00 лв
БЯЛО УХО - сорт с много едри и месести чушки! Вариант на СЛОНОВО УХО със светло зелени млади плодове, по-предпочитани за домашни нужди. При пълна зрялост чушките са тъмно червени! След печене се белят много лесно. Растението е буйно, високо. Ражда по 5-6 плода с тегло 200 -250 грама. Сортът е устойч..
2.40 лв
КРУНА VF е ранен сорт безколов домат с розови плодове за свежа консумация и преработка. Сее се директно от средата на април до средата на май, или от разсад от средата на март до края на май. Плодовете са големи, 180 - 250 г, много твърди и месести, хубаво обагрени. Засят април е готов за беритба в ..
2.60 лв
МЕДЕНО СЪРЦЕ F1 VFTm е висок хибрид домати със сърцевидна форма, големи, средно твърди и месести плодове които са много сладки и вкусни. За отглеждане в оранжерия и на открито, на грозд има по 4 – 5 плода. Средното тегло на плода е 250г. Най-вкусния познат хибрид...
12.00 лв
РОКЕР VF е сорт безколов домат за свежа консумация и преработка. Плодовете са кръгли, големи, месести и с умерена твърдост. Добре обагрени са и с добър вкус.Средната маса на плода е 200г. При благоприятни условия и гледане ражда по 8-10 т/дка...
4.80 лв
СУПЕР БИЙФ F1 VFТм е типичен хибриден домат с много едри, месести, твърди и вкусни плодове. Без зелена зона при дръжката. Отличава се с бърз растеж, висок ръст и буйност. Основни черти са добрия вкус, баланса между сладост и киселелост, мирис и аромат. Има много силна коренова система, която позволя..
4.20 лв
*СЛОНОВО УХО е сорт сладка чушка с много, много едри и месести плодове! *Младите плодове са тъмно зелени и преминават е тъмно червени. Растението е много буйно и високо. Плода достига напречно до 10-12 см и дължина 18 см. Теглото на чушката е 150 - 250 грама. *Сортът е високо устойчив на болести, ка..
2.20 лв
Образува силни растения с много добро облистване. Слоновия крак формира доста едри плодове със средно тегло около 250 – 300 гр.За сравнение плодовете са по- едри от Слоново ухо. В началото са наситено зелени, а след узряване са яркочервени. Притежават дебел перикарп, приятен сладък вкус...
2.40 лв
НЕШИНА F1 е идеална капия за печене и преработка, която бързо ще се хареса на любителите на месести червени чушки. Родовита е, устойчива на болести, стабилна по отношение на добив в различни условия на отглеждане. Ражда много плодове на растение, младите от които са наситено зелени, а зрелите са тъм..
46.00 лв
ЕКСТАЗА е много ранен сорт чушки! Подходящ за отглеждане в оранжерия и на открито. Растението е буйно и високо. Плодовете са месести, сладки, твърди и дълги, достигащи 25-30 см и ширина около 5 см. Средно тегло над 130 грама. Младите чушки са светло зелени, а зрелите са червени до тъмно червени. Сле..
2.40 лв
ЛЕНКИНА е нов ранен сорт. Растението е средно буйно, с къси междувъзлия. Плодовете са сладки, месести и големи – достигащи 20см дължина и 7 – 10 см ширина. Средното им тегло е 170 – 200 грама. Младите чушки са светло зелени, а зрелите са червени. Много подходящ както за прясна консумация, така и за ..
2.40 лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност