Меню
Количка

Калциеви торове

Предотвратява напукването на плодовете. ТЕКНОКЕЛ АМИНО Са повишава плътността и трайността на плодовете, увеличава тяхната транспортабилност.ПРЕДИМСТВА: Калцият подобрява качеството на плодовете и понижава риска от напукване; Понижава случаите на появяване на симптоми , породени от дефицит на калций..
17.00 лв
ВАТРАЛ КАЛЦИЙ  е течен тор с високо съдържание на калций. Предназначен е за предотвратяване или коригиране недостига на калций и свързаните с него физиологични смущения.Азот (N), нитратен – 8 %Калциев оксид (CaO) – 12 %Магнезиев оксид (MgO) – 2 %Бор (B) – 0.05 %Молибден (Mo) – 0.004 %ХАРАК..
5.00 лв
- Концентрирана суспензия от калций, бор и цинк, която има много по-високо съдържание на калций в сравнение с течните торове на основата на хлорид и нитрат. - Прилагането му е ефективно и безопасно за културите, въпреки високия прием на калций. Sucab Calcibor се усвоява бързо и ефектът му върху вътр..
45.00 лв
КАЛИТЕХ КАЛИТЕХ
Нов продукт
КАЛИТЕХ е течен тор с високо съдържание на калций, обогатен с магнезий, манган, желязо, мед, цинк, бор и молибден – комбинация, която се отразява изключително благоприятно на растенията. Испанската компания Tradecorp е сред лидерите в производството на биостимуланти, хелатни листни торове и специалн..
23.50 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност