Меню
Количка

Vilmorin

VP 2 F1
Няма наличност
Очакван внос на семена м.декемвриVP2 е розов домат подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито. Тип на растението -индетерминантен (отглеждане на колове). Хабитус – растенията са с отлична пластичност, със нормален до силен растеж. Плодовете са равномерно оцветени в розово, формата им е правилна..
93.00 лв
Подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито.Тип на растението: индерминантен (отглеждане на колове).Хабитус – растенията са с отлична пластичност, със среден до слаб растеж.Подходящ за къс цикъл на отглеждане.Плодовете са равномерно оцветени, розови, формата е правилна, кръгла, тегло – около 220..
90.00 лв
Нантски тип, Средно ранен до късен хибрид.Великолепен външен и вътрешен ярък оранжев цвят.Отличен сладък вкус. Продукцията е изравнена, устойчива на дълго съхранение.Устойчивост на алтернария и листна плесен.Вегетационен период – 100-110 дни. Подходящ за открито производство – за пролетна сеитба (ма..
152.00 лв
ИндетерминантниБалансиран растеж с къси междувъзлияРанозрял - 70-75 дни след разсаждане Плодовете са розовиФормата е яйцевидна3-4 камерни саСредно тегло - 150 гИздържливи на напукванеИзключителен вкусУстойчивости: Тютюнева мозайка (ToMV);Жълто листно завиване (TYLCV);Фузариум(Fol);Листна плесен(Ff)..
172.00 лв
-Детерминантен хибрид, подходящ за късно производство, като продукцията се получава в продължителен период и съхраняемостта е 10–15 дни.- Хабитус – мощни растения, със здрав растеж и обилна листна маса, която предпазва плодовете от слънчев пригор.- Плодове – кръгли, многокамерни, със средно тегло 20..
70.00 лв
- Подходящ за отглеждане на открито.- Растенията са полуизправени, мощни с отлично покритие на плодовете от листната маса. Залага 4-6 плода на китка. - Теглото е 250-300г.- Плътни, превъзходен вкус, с наситено червен цвят и много издръжливи при транспорт.- Устойчивости :вертицилиум(V),фузариум(..
74.00 лв
ЗАДУРЕЛА F1
Изчерпан
Подходящ за пролетна и есенна схема на отглеждане (по-къс цикъл) с висока адаптивност при различни условия на отглеждане.Много силни растения с добра облистеност и къси междувъзлия.Плодове - 200-240 гр., плътни, твърди с красив червен цвят 6-8 плода на китка. Формата и теглото се запазват чак до вър..
41.00 лв
Ранен хибрид, отлично пригоден за отглеждане при високи температури и сух климат.Кореноплодите са кръгли , с много финна опашчица. Цвета е тъмно червен ,а обвивната кожица на главите е гладка и много тънка.Превъзходен вкус, вътрешността е също с красив карминов цвят. Кореноплодите са готови за около..
150.00 лв
Каролита F1
Няма наличност
Растенията са изправено растящи, с отворен хабитус и много голяма родовитост.Отличен избор за къса култура, с концентриран добив.Плододаването започва 30 дни след разсаждането.Плодовете са със светло-зелен цвят и плътно месо...
61.00 лв
Препоръчваният и предпочитаният от професионалистите хибрид.Нантски тип.Тъмно оранжев цвят на кореноплода. Нежна консистенция. Възможност за дълго съхранение.Отлична устойчивост на болести.Вегетационен период 120-125 дни.Подходящ за основна и късна култура – сеитби през март и юни-юли.Изправена, мощ..
156.00 лв
Ранен - вегетация 80 дни.Нантски тип.Дължина 17-19 см с цилиндрична форма,гладки и с наситено оранжев цвят.Сеитба - март-април.Толерантен на алтернария и плесени...
189.00 лв
Сопрано F1 Сопрано F1
Изчерпан
-Тъмно оранжев цвят на кореноплода. - Нежна консистенция. - Устойчивост на алтернария ,което позволява отглеждане и в дъждовни сезони , както и в такива с много високи температури, -Толерантен на стрес ,устойчив на изцъфтяване.- Вегетационен период 100-110 дни.- Отлична продукция - изравнени, цилинд..
137.60 лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност