Меню
Количка

КОНРОЛ НА НЕМАТОДИ

ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ГОЛЯМ АРЕАЛ ОТ НЕМАТОДИМИКРОБИАЛЕН ПРОДУКТМикроорганизмите в BIO NEMAXID представляват смес от бактерии и гъби, които са естествени почвени обитатели.Те паразитират върху различните видове нематоди, като успешно контролират развитието и размножаването им.BIO NEMA..
14.00 лв
ПОЧВИ С ВИСОКИ НИВА НА УМОРА И СТРЕСФИЗИЧЕСКА БАРИЕРА - срещу почвени патогени и нематоди - едни от факторите, които пречатза развитие на растенията и унищожават ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИЛИ ВОДЯТ ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ ВЪРХУ ТАКИВА ПОЧВИ, особено заразени с НЕМАТОДИ – ТОВА Е ЕКО ПРОП NX.Н..
19.00 лв
В качеството си на смесен тор, Нематмиел доставя на растенията едновременно желязо и сяра. Много ефективен в подобряването на биологичното състояние на почвата. Окислителната способност на комплексите S (IV) и Fe може да спомогне за нарушаване целостта на хитиновата обвивка на почвено обитаващи насе..
20.00 лв
Полифенолите, които съставляват FANTAC L, са отговорни за стимулирането на сетивните органи на нематодите, създаващи по този начин объркване в тяхната ориентация. По този начин нематодите достигат по-трудно културите, защото започват да се движат по непостоянен начин в почвата, без да идентифицират ..
16.80 лв
Микс от растителни масла с нематоцидно действие. Контролира почвени неприятели като телени червеи , гъсеници, охлюви и др.Почвено приложение :-Краставици, пъпеши , дини - 150мл/дка. Първото приложение задължително трябва да е 15-20 дни след разсаждане. Следващо третиране - 10-14 дни след първото. Пр..
156.00 лв
Велум Прайм - Байер Велум Прайм - Байер
Изчерпан
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОФормулация: суспензионен концентрат (СК)Категория на употреба: непрофесионалнаМеханизъм на действие: нематоцидно и фунгицидно действие срещу брашнеста манаРАЗРЕШЕНИ УПОТРЕБИДомати (полско производство), Патладжан (полско производство), Пипер (полско производство), Кра..
90.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност