Меню
Количка

Домати

Домати

Едроплоден, средно ранен, индетерминантен хибрид домати.Подходящ за отглеждане както в оранжерии, така и на открито.Плодовете са с кръгла форма, изравнени с наситено червен цвят.Не се напукват, не образуват зелен пръстен и зелени ивици (преди узряване) и имат повече от 6 камери.Средна маса на плода ..
82.00 лв
Червен индетерминантен домат 300 гр.Много вкусен.Растение с отворен хабитус и с 4-5 плода на китка.Наситено червен цвят и отлична твърдост.Устойчивости:ToMV Vd Va Fol 0-1 For Ff5Ma Mi Mj TYLCV TSWV..
96.00 лв
Ран оранжериен розов домат,със сферична форма .Тегло на плода 250-300 гр,без зелен пръстен.Добра след беридбена зрялост .Отглеждане - пролет и лято.Добре реагира на опрашване с хормони.Устойчивости:Vd, Fol1, Fol2, ToMV...
127.00 лв
Детерминантен /безколов/ Биф домат.Подходящ за отглеждане на открито.Висок добив .Ран до средно ран.За пролетно или лятно засаждане.Плодовете са наситено червени,кръгли,леко оребрени.Тегло над 300 гр.Устойчивост на напукване.Много изравнена и симетрична китка .Позволява бране на плодовете с дръжките..
47.00 лв
VP 2 F1
Няма наличност
Очакван внос на семена м.декемвриVP2 е розов домат подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито. Тип на растението -индетерминантен (отглеждане на колове). Хабитус – растенията са с отлична пластичност, със нормален до силен растеж. Плодовете са равномерно оцветени в розово, формата им е правилна..
93.00 лв
Подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито.Тип на растението: индерминантен (отглеждане на колове).Хабитус – растенията са с отлична пластичност, със среден до слаб растеж.Подходящ за къс цикъл на отглеждане.Плодовете са равномерно оцветени, розови, формата е правилна, кръгла, тегло – около 220..
90.00 лв
Средно ранен, високодобивен хибрид домати за преработка, тип „Рома“. Растенията са мощни, много добре облистени, с добър завръз при горещи условия. Плодовете са с едрина 150-180 грама, с овална форма, наситено червен цвят и много твърди. Хибридът е подходящ за отглеждане през целия сезон и за прибир..
25.00 лв
Средно ранен полудетерминиран полски хибрид. · Може да се отглежда безколово, но се препоръчва конструкция.· Силно облистено растение, което предпазва плодовете от пригор.· Засаждане пролет-лято (до 15-ти юни)· Узряване – 70 дни· Плодове – 250 - 350 гр., много вкусни.· Дълъг период на беритба.· Мног..
74.00 лв
Ранозрял безколов сорт с едри плодове 250-300 гр и атрактивен червен цвят , кръгла форма и много добра оформеност на плода.Много добри вкусови качества . Много високодобивен.Отлична твърдост и много добра транспортабилност. Много добър набор от устойчивости включително и БРОНЗОВОСТДруга ключова хара..
28.20 лв
Висок производствен потенциал.Повишена толерантност към ниски температурни условия.Ранен хибрид .Растението е енергично и с къси междувъзлия.Плодовете са с размер 220-240 гр. с отлична твърдост.4-5 плода на китка.Устойчивости :Тютюнева мозайка (TоMV)Фузариум (For)Вертицилиум (Va)Листна плесен (Ff)Не..
80.00 лв
Аморе роз
Изчерпан
*Тип "розово биволско сърце "*Средно ранен ,индетерминантен*Тегло от 500-800 гр до 1 кг.*Интензивно розов цвят,месести и вкусни..
3.10 лв
АНГЕЛИНА F1 VFTm (ДЖИНКА) е първия Сръбски хибрид с розови плодове. Растението е буйно и високо, много роддвито и стабилно в различни условия на отглеждане - в оранжерия или на открито. Узрява рано и се бере през целия сезон. Плода е месест, закръглен, сочен, умерено твърд. Сладък е и много вкусен. ..
12.00 лв
Показва 1 до 12 от 207 (18 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност