Меню
Количка

КОНТРОЛ НА ТЕЛЕНИ ЧЕРВЕИ ПОПОВО ПРАСЕ ГОЛИ ОХЛЮВИ

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОЛимацид с контактно и стомашно действие.Гранулирана примамка, готова за употреба срещу голи охлюви в земеделски културиПри поглъщане или контакт с лигавицата на охлюва, предизвиква обилно отделяне на слуз и изсъхванеАктивно вещество 40 г/кг металдехидДоза 300 гр на дк..
10.00 лв
Вредител: Телени червеи  Попово прасеДозировка: 1200 г/дкаМомент на прилагане: По време на сеитба ..
10.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОАктивни вещества Тефлутрин 5 г/кгКатегория на употреба непрофесионалнаДоза 1.5 - 2 кг /дка ВНАСЯ СЕ ПРЕДИ РАЗСАЖДАЕ-телени червей-майски бръмбар-стоножки-нощенки..
11.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТОЗа борба с голи и градински охлюви в полски култури,зеленчуци,овощни култури,декоративни растения и оранжерийни култури.-ЛИМАТАКАктивно вещество 40 г/кг металдехид под формата на гранулирана примамка/ГБ/.Приложение 0,4-0,5 кг/дка.Площтното приложение /разхвърляне/осиг..
26.00 лв
МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТООписание на продукта:Инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми ( мухи, комари, кърлежи, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи ) в битови и складови помещения, обори, навеси, паркове, тревни и други площиДоза :Открити площи - 50 мл/10л вода , като разходната норма е..
6.50 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност