Меню
Количка

Торове

Торове

Комплексен тор в кристална форма.100% разтворим.Съдържание: N - 20%;P - 20%;K - 20%;Микроелементи: B - 0,025%;Cu-0,025%(CuEDTA);Fe-0,100%(FeEDTA-0,30%;FeEDDHA-0,30%;Mn-0,010%(MnEDTA)Mo-0,010%;ZnEDTA-0,020%;Znsulphate-0,080%.Аминокиселини: 1%Приложение:1.В системи за капково напояване - 1 - 4 гр. за ..
12.60 лв
Текамин Брикс стимулира делението и диференциацията на клетките и увеличава добива.ПРЕДИМСТВАУвеличава захарното съдържание; Подобрява оцветяването на плодовете; Повишава добива; Повишава едрината на плодовете; Съвместим с повечето продукти за разстителна защита; Повишава плътността и здравината на ..
18.70 лв
ТЕКАМИН МАКС е течен тор с висока концентрация на L – аминокиселини. Те подобряват осмозата, регулират отварянето на устицата, имат антиоксидантно действие, регулират хормоналната активност и др.Доза на приложение:100-300 мл/дка за различните култури..
16.80 лв
ТЕКАМИН РАЙЗ е растителен екстракт и неорганични соли за приложение при всички селскостопански култури. Органичен течен тор, които стимулира развитието на кореновата система и подобрява кълняемостта и устойчивостта на културите. С висока концентрация на L – аминокиселини в усвоима за растенията форм..
25.50 лв
Текамин Флауър се препоръчва за всички земеделски култури за подобряване на цъфтежа и стимулиране образуването на завръз при: зеленчуци, овощни, лозя, тиквови, ягодоплодни култури и в семепроизводствените посеви.ПРЕДИМСТВАГарантира опрашването и цъфтежа; Стимулира образуването на завръз; Повишава фе..
21.70 лв
Предотвратява напукването на плодовете. ТЕКНОКЕЛ АМИНО Са повишава плътността и трайността на плодовете, увеличава тяхната транспортабилност.ПРЕДИМСТВА: Калцият подобрява качеството на плодовете и понижава риска от напукване; Понижава случаите на появяване на симптоми , породени от дефицит на калций..
17.00 лв
HortiGrow 30-20-10+TE+AMINOПредимства:– N-P-K съотношение 3:2:1– Формула с високо съдържание на азот за силна вегетация.– Помага за развитието на ярки и устойчиви листа.– Обикновено се ползва при плодове и зеленчуци, но най-вече при краставици, пъпеши, дини и тикви до начало на беритбите.Приложение:..
12.60 лв
Уникален тор с високо съдържание на калий.100% водоразтворим тор, задоволяващ специфичните нужди на растението по време на всички фази на растежа. Подходящ за зеленчуци, овошки, декоративни и оранжерийни култури.Съотношението на азот:калий – 1:2 заедно с магнезий, е подходящо при плодоносни култури,..
11.00 лв
Фосфор Тотал ПлюсHortiGrow 5-50-20+TE+AMINOПредимства:– N-P-K комбинация с високо съдържание на 100% разтворим, висококачествен фосфор.– Специален тор за усилено развитие на корените.– Улеснява транспорта на естествените хормони и ензими в растението, водещо до подобрение на цъфтежа и образуването н..
17.00 лв
 АМАЛГЕРОЛTор подпомагащ справянето със стреса от растенията, дължащ се на неблагоприятни климатични и почвени условия по време на важните стадии на растеж като вкореняване, цъфтеж, завързване на плода и периодите на усилен растеж.Удостоверение за регистрация № 0205/ 17.05.2017 г. , Издание – 2..
24.00 лв
ЕКСТРАСОЛ - с Bacillus Subtilis;
Нов продукт
Активни ризосферни бактерии: Bacillus Subtilis;течен микробиален торСъдържание на:Сухо вещество – не по-малко от 19 %;Органични вещества – 58-64 % от сухото в-во;Хуминови киселини – 50-85 % от орг. в-во;Фулво и нискомулекулярни орг. киселини – 15-50% от орг. в-во;Калий – не по-малко от 9% от сухото ..
19.50 лв
Исабион е биостимулатор с органичен произходИсабион съдържа аминокиселини от животински произходИсабион стимулира растежа на корена и вегетативната маса, индуцира по-добър цъфтежИсабион е лесно усвоим от растенията поради ниско съдържание на инертни материалиИсабион не съдържа химически елементи, вр..
21.50 лв
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност