Меню
Количка

Защита на растенията

Важно!

Семена Маркет не извършва онлайн продажби на препарати за растителна защита,поради специалния режим на търговия с тях.

На тел. 0899839260 можете да получите информация за обектите от които може да закупите на място.

*RHIZOHEALT е микробиален продукт  .*Той е 100 % органичен и изцяло естествен продукт. Безопасен и ефективен*Комплекса от различни видове микроорганизми в RHIZOHEALT  е допълнен с три вида Trichoderma spp.формира естествена защитна бариера върху всички вегетативни органи на растението.*Уни..
14.00 лв
-Растителен екстракт от Azadirachta Indica (Нийм).-Натурален продукт с широк спектър на действие. Засяга метаболизма на насекомите - Препоръчва се при всички култури за подхранване и като превенция от нападение на гъсеници, листни въшки, листо миниращи молци, белокрилки и др. - Прилаг..
75.00 лв
ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ГОЛЯМ АРЕАЛ ОТ НЕМАТОДИМИКРОБИАЛЕН ПРОДУКТМикроорганизмите в BIO NEMAXID представляват смес от бактерии и гъби, които са естествени почвени обитатели.Те паразитират върху различните видове нематоди, като успешно контролират развитието и размножаването им.BIO NEMA..
14.00 лв
ГРОВИР /GROVIR/ е продукт, чрез който се подсилват клетъчните стени, не позволявайки лесното предаване на вируса от една клетка към друга и в комбинация с LABIN AMINOPOWER (87.5% аминокиселини) помага за преодоляване на заразата от вирусите и възстановяване на растението. Могат да се комбинират..
36.00 лв
5 ГР ЗА 10 Л ВОДАДoмaтин пpeдcтaвлявa cмec oт cвoбoдни aминo-ĸиceлини, мoлибдeн и ecтecтвeни виcoĸoĸoнцeнтpиpaни pacтитeлни xopмoни, ĸaтo pacтeниятa ce тpeтиpaт c нeгo пpи зaлaгaнe нa плoдoвe, ocнoвнo нa плoдни зeлeнчyци, cпoмaгa зa yвeличaвaнe нa бpoя цвeтoвe и ĸoличecтвoтo нa пoлeнa, пoдoбpявaнe н..
3.50 лв
ПОЧВИ С ВИСОКИ НИВА НА УМОРА И СТРЕСФИЗИЧЕСКА БАРИЕРА - срещу почвени патогени и нематоди - едни от факторите, които пречатза развитие на растенията и унищожават ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИЛИ ВОДЯТ ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕОТГЛЕЖДАТ КУЛТУРИ ВЪРХУ ТАКИВА ПОЧВИ, особено заразени с НЕМАТОДИ – ТОВА Е ЕКО ПРОП NX.Н..
19.00 лв
ЕС СИ ЕС НАНО- е продукт от ново поколение.Той е 100% органичен и безвреден продукт.ИЗПОЛЗВА СЕ В БИОЗЕМЕДЕЛИЕТОЕС СИ ЕС НАНО е създаден, за да бъде ефективен, както в био, така и в конвенционалното земеделие, kакто и от тези производители, които желаят д..
14.00 лв
Калциев полисулфид -ТЪРГОВСКОТО наименование е NANO SULFUR .Това е ново поколение продукт,който е коренно различен от познатата сяра с това,че може да се използва като ТОР и подобрител на поченото рН.Икономичен и изключително ефективен.Обикнвената сяра е микронизирана ,а NANO SULFUR е в на..
18.00 лв
В качеството си на смесен тор, Нематмиел доставя на растенията едновременно желязо и сяра. Много ефективен в подобряването на биологичното състояние на почвата. Окислителната способност на комплексите S (IV) и Fe може да спомогне за нарушаване целостта на хитиновата обвивка на почвено обитаващи насе..
20.00 лв
НИЙМ 70 %
Нов продукт
Масло, получено чрез студено пресоване на семена от дървото Нийм ,стабилизирано с емулгатори.Използваните емулгатори позволяват смесването на маслото с водата,като се запазват неговите физични и химични характеристики и съответно неговата ефективност.Маслото  от нийм се прилага както чрез листн..
86.00 лв
Ефективен биологичен препарат за растителна защита за ВСИЧКИ гризещи, смучещи, хранещи се с растението неприятели.Активно вещество: Азадирахтин А – 1,0%,Азадирахтин Б - 0,5% Доза на дка:200-300мл/дкаПродукта е включен в Националните програми за подпомагане:срещу доматения листоминиращ молец (Тута Аб..
20.40 лв
ПАУЪР СЕК ПАУЪР СЕК
Нов продукт
Иновативен, органичен, системен продукт.Екстракт от пиретрум-0,3%Екстракт от айлантус-0,3%Аминокиселини -10%ПиретрумПомага на растенията да преодолеят стреса от вредители. Безопасен е за хората, млекопитаещи и птици.Може да се използва при всички видове култури. За изчистване на складови помещения. ..
14.00 лв
Показва 1 до 12 от 52 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност