Меню
Количка

Тиквички

Тиквички

По заявкаРан, с полуотворен хабитус и средни междувъзлия хибрид, подходящ за отглеждане от ранна пролет до късна есен на открито и закрито.Плодовете са цилиндрични , леко разширени към върха, светло зелени, с много добра следберитбена съхраняемост.Устойчивости - ZYMV, WMVПритежава много добра устойч..
54.00 лв
Амджат F1
Няма наличност
Много продуктивен хибрид.Ранен.Плодовете са цилиндрични с дължина 16-18 см.с красив светлозелен цвят..
131.00 лв
Отличен избор за пролетно и лятно производство. Този сорт се превръща в еталон за висок стандарт със своите изравнени плодове и висок добив.Компактно, добре балансирано растение. Листата са с голяма повърхност, силно нарязани между дяловете, което спомага по-лесното проветрение на растението. Сорта ..
55.00 лв
Средно ран сорт. Встъпва в плододаване 45 дни през пролетта и 35-40 дни през лятото. Плод: цилиндричен, бяло-зеленикав, по-тъмен на цвят от “Лореа”.Основни предимства: Лесно се възстановява след засушаване, устойчив на мозайка по тиквичките (ZYMV) и мозайка по дините (WMV), формира няколко плода, ко..
74.00 лв
Ранен продуктивен хибрид. Компактно растение. Цилиндрични плодове с дължина 18-20 см. със светлозелен цвят. Препоръчва се за реколтиране под тунели и на открито.Вегитационен период 40-45 дни..
69.00 лв
Високодобивен сорт с отличени вкусови качества подходящ за отглеждане в полиетиленови оранжерии и тунели. Сеитбена норма: 300-350г/дек. В 1 г има около 5-7 бр. семена. Засаждане – 80 см между редовете и 50 см между растенията.За засаждане на един декар с тиквички са необходими около 1600 растения. Т..
1.30 лв
-Здрави,добре облистени и с дълъг период на плододаване-Плодовете са цилиндрични,изравнени, лъскави, с сияен зеленикав оттенък и атрактивен пазарен вид-Подходящ за пролетно и лятно отглеждане на закрито и открито.-Мултивирусна устойчивост - ZYMV ,PRSV-W ,WMV , CMW, Px..
58.80 лв
При този сорт плододаването започва по-рано, подходящ за производство под тунели (за ранно) и на открито. Растенията са компактни със силен растеж. Сорта има устойчивост на три вирусни заболявания и брашнеста мана.Плодовете са изравнени, идеално цилиндрични, цвят идентичен с Ардендо174 и също като н..
55.00 лв
Каролита F1
Няма наличност
Растенията са изправено растящи, с отворен хабитус и много голяма родовитост.Отличен избор за къса култура, с концентриран добив.Плододаването започва 30 дни след разсаждането.Плодовете са със светло-зелен цвят и плътно месо...
61.00 лв
Ранен хибрид подходящ за отглеждане под полиетилен и на открито.Препоръчва се дасе отглежда през пролетта или късна есен.Притежава толерантност към брашнеста мана и три вида вирусни заболявания.Плодовете са с цилиндрична форма и свежо зелен цвят, с дължина 15-17 см.Характерна особеност е че плодовет..
126.00 лв
Тъмно зелена тиквичка от Енза Заден. Идеална цилиндрична форма, блестящизелени плодове. Силно растение с балансиран растеж. Качествена продукция,отличаваща се на пазара.Устойчива на брашнеста мана...
60.00 лв
Средно ран сорт, добре познат и предпочитан в страната. Плод: къси, цилиндрични, светлозелени плодове – 18-28 см.Препоръчва се за ранно-пролетно засаждане в тунели и на открито. Подходящ и за късно засаждане – Август.Схема на засаждане:1х0.7 м или около 1400/1500 растения/дка...
34.00 лв
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност