Меню
Количка

Калиеви торове

ТЕЧЕН ТОР ЗА НАРАСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕТЕПРЕДИМСТВАУвеличава захарното съдържание; Подобрява оцветяването на плодовете; Повишава добива; Повишава едрината на плодовете; Съвместим с повечето продукти за разстителна защита; Повишава плътността и здравината на плодовете.*Екстрактът от морски водорасли съдър..
19.00 лв
ФАЙНАЛ К ФАЙНАЛ К
Нов продукт
ФАЙНАЛ K – премиум течен тор с високо съдържание на калий С ФАЙНАЛ К ще имате по-качествена продукция с отлично съхранение, защото: подобрява качеството, теглото и цвета на кората на продукцията увеличава добива, като същевременно поддържа или увеличава брикса формулиран да има най-висок диапа..
27.00 лв
ЛАБИН К + / LABIN K +
Нов продукт
Листно приложение и фертигацияВисока разтворимост твърдо веществоПоказан в процесите на угояване и зреенеЕКОЛОГИЧНА калиева сол, обогатена с магнезий Напълно разтворим, при необходимост на калий във фенологичните моменти на пълнеж и зреене на плодовете. Приложими както фолиар, така и фертиригация. С..
25.50 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност