Меню
Количка

Спанак

Спанак

Подходящ за свежа консумация при пролетно и есенно отглеждане с висок потенциал на добив.Листата са фини,овално кръгли и е предпочитан за бейби производство.Висока устойчивост на Peronospora 1-8 11- 14..
27.90 лв
-Бързорастящ хибриден сорт спанак, с отлично качество;– Устойчив на ниски температури;– За отглеждане през студените месеци – препоръчителни дати на сеитба от 15 Август до 15 Март;– Листата са овални, гладки, месести, тъмнозелено оцветени;– Растенията са изправени;– Устойчивост на 4 раси Peronospora..
42.00 лв
Тип полу- савояБавно растящ спанак със средно големи листа, овална форма , тъмнозелен на цвят.За отглеждане през целия сезон.Подходящ и за лятоВисока степен на устойчивостPfs:1-13,15,16,18Метод на отглеждане - на открито..
67.00 лв
Заместител на спанак Клипер!Кръгъл европейски тип спанак с гладки листа,добре адаптиран към нашите климатични условия. Той има добра устойчивост на стрелкуване. Може да се използва както за преработка, така и за прясна консумация.Период на разсаждане : пролет,лято и есен...
27.60 лв
Сорт за производство през преходните сезони пролет и есен,а също и за отглеждане в оранжерии през зимния сезон.Сорт с бърз растеж.Компактна розетка.Листата са изправени и не полягат,не опират в почвата.дребни крехки ,хрупкави,овални с блестящ тъмнозелен цвят.Сеитба - директнаНорма 100000 с. на дка в..
1.50 лв
Най-новият спанак от Синджента за производство eсен-зима-пролет. Семената На Ел Гига са едри и с мощна енергия на поникване. Развитието е много по-бързо, сравнено с настоящите хибриди на пазара. Листата са едри и месести, с овална форма и наситено зелено оцветяване, отличаващи се с атрактивен блясък..
61.00 лв
Ескалейд
Изчерпан
Нов сорт спанак подходящ както за нармално отглеждане така и за бейби.Листата садебели и тъмно зелени , много издръжлив на болести и неблагоприятни условия.Много пластичен сорт, при по-голям престой на полето не губи качеството си. Толерантен на топина и студ.Подходящ за есен, зима и пролет.Сеитбена..
300.00 лв
Средно тъмни/тъмнозелени листа.-Леко кръгла, овална форма на листата.-Добра гъвкавост, eднородност и гъстота.-Добра способност за задържане на полето.-Много добра устойчивост на изцъфтяване.-Много добър продукт за употреба на едри, средни и бейби листа.Подходящ за сеитба в горещо време: На открито о..
66.00 лв
Одисей F1 Одисей F1
Няма наличност
Новият хибрид спанак от Синджента за производство през пролетта, есента и зимата. Отличава се с висока толерантност на стрелкуване. Листата са овални с красив тъмен цвят. Запазва дълго свежестта си и е отличен за реализация на пресен пазар.Устойчивости: HR = Bl: 16-35EU / Nr: 0 / TBSV..
51.00 лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност