Меню
Количка

Спанак

Спанак

Тип полу- савояБавно растящ спанак със средно големи листа, овална форма , тъмнозелен на цвят.За отглеждане през целия сезон.Подходящ и за лятоВисока степен на устойчивостPfs:1-13,15,16,18Метод на отглеждане - на открито..
38.00 лв
Подходящ за свежа консумация при пролетно и есенно отглеждане с висок потенциал на добив.Листата са фини,овално кръгли и е предпочитан за бейби производство.Висока устойчивост на Peronospora 1-8 11- 14..
29.70 лв
Заместител на спанак Клипер!Кръгъл европейски тип спанак с гладки листа,добре адаптиран към нашите климатични условия. Той има добра устойчивост на стрелкуване. Може да се използва както за преработка, така и за прясна консумация.Период на разсаждане : пролет,лято и есен...
30.90 лв
Интензивни тъмно зелени , овално-кръгли ,здрави изправени и лесни за прибиране листа.Изключително висококачествена продукция за свежа консумация, бейби производство и преработка.Отлично достижение на селекцията при тази култураУстойчивости Pfs , раси 1 - 9 + 11 - 15...
39.90 лв
Най-новият спанак от Синджента за производство eсен-зима-пролет. Семената На Ел Гига са едри и с мощна енергия на поникване. Развитието е много по-бързо, сравнено с настоящите хибриди на пазара. Листата са едри и месести, с овална форма и наситено зелено оцветяване, отличаващи се с атрактивен блясък..
63.00 лв
Средно тъмни/тъмнозелени листа.-Леко кръгла, овална форма на листата.-Добра гъвкавост, eднородност и гъстота.-Добра способност за задържане на полето.-Много добра устойчивост на изцъфтяване.-Много добър продукт за употреба на едри, средни и бейби листа.Подходящ за сеитба в горещо време: На открито о..
75.00 лв
-Произход  Холандия-Бързо растящ хибриден сорт спанак, с отлично качество;– Устойчив на ниски температури;– За отглеждане през студените месеци – препоръчителни дати на сеитба от 15 Август до 15 Март;– Листата са овални, гладки, месести, тъмнозелено оцветени;– Растенията са изправени;– Устойчив..
42.00 лв
Сорт за производство през преходните сезони пролет и есен,а също и за отглеждане в оранжерии през зимния сезон.Сорт с бърз растеж.Компактна розетка.Листата са изправени и не полягат,не опират в почвата.дребни крехки ,хрупкави,овални с блестящ тъмнозелен цвят.Сеитба - директнаНорма 100000 с. на дка в..
1.50 лв
Брой семена в 1 гр – около 90 сПосевна норма – 2,5-3,0 кг/дкаДълбочина на сеитбата – 2,5-3 см..
1.50 лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност