Меню
Количка

Салата

Салата

Тип: БатавияСорт с компактни размери, подходящ за отглеждане на открито. Препоръчва се да се отглежда през интервала пролет-лято и лято-есен.Устойчивости: Fusarium Oxisporum lactugae, Bremia Bl 1-26 и Nasonovia ribisnigri...
62.00 лв
Тип:светло зелена сала БатавияСезонии място на отглеждане: подходяща е за топло време – пролет, лято и есен. За отглеждане на открито.Характеристики:светло зелени къдрави листа, атрактивен вид, тежка глава.Много добра устойчивост на Върхов пригор и изцъфтяване.Приспособена за бърз цикъл на отглеждан..
115.00 лв
Нова салата на Семинис.Подходяща за отглеждане в оранжерии.Сезон есен зима и ранна пролет.Компактна и изравнена розетка,светло зелена,красиво къдрава,тежка и плътна.Има добро изчакване на полето.Средна маса 400-600 грВисока устойчивост на : - Върхово изсъхване- мана от 16 - 35 раса- Фузариум..
16.90 лв
Нова салата тип батавия с много плътна листна розетка, с голям брой листа. Сред основните предимства на Канариоле са обемните и големи глави, с широк диаметър, което придава атрактивен търговски вид. Салатите са със светло зелен цвят и привлекателен блясък на листата.Канариоле е салат..
120.00 лв
Френски хибрид салата тип Батавия.Розетката е компактна, светло зелена, с фино накъдрени листа. Устойчив на върхов пригор.Много лесна за рязане и боравене, с добър обем и тегло. Изключително подходящ за сезоните с къс ден – късна есен и ранна пролет. Подходящ за отглеждане в неотопляеми оранжерии. У..
115.00 лв
Фармира компактна и изравнена розетка с наситено зелени листа. Осигурява сигурно и стабилно производство през пролетта, лятото и есента.Устойчивости: Bl:16-32; Nr:0; LMV:1; Fol:1Тип на производство: на открито, на закрито, пролет лято есен..
62.00 лв
Много балансиран растеж.Много едра глава.Розетката залага високо над почвата.Подходяща за целогодишно отглеждане..
66.00 лв
Нова салата на френската фирма CLAUSE, тип "батавия". Подходяща както за есенно-зимно, така и за пролетно-лятно отглеждане! Издържа на ниски и високи температури, не изкласява и не получава върхов пригор. Силно устойчива на мана по салатата и мозайка.HR: Bl1-28, Nr:0, IR: LMV..
14.00 лв
Нов френски хибрид светло зелена салата тип Батавия. Основата на розетката е повдигната, което осигурява предпазване от загниване. Характеризира се с добър растеж при ниски температури. Подходящ за отглеждане в неотопляеми оранжерии при зимни условия.HR: Bl 16-35E..
115.00 лв
Къдрава салата тип Батавия,подходяща за отглеждане както на открито така и в оранжерии.Предназначена за лятно и есенно производство на полето и ранна зима и ранна пролет в оранжерии.Главите са със светлозелен цвят.Салакис е толерантна към некроза и не стрелкува по време на по-горещите летни дни.Обра..
19.00 лв
Нова салата тип Батавия.С един нюанс по-тъмна от Мелвин.Подходяща както за есенно зимно ,така и за пролетно-лятно производство.Издържа на ниски и високи температури,не изкласява и не получава върхов пригор.Силно устойчива на мана по салатата и мозайка...
14.00 лв
Отличава се с балансиран изправен растеж и много добра трайност след реколтиране.Наситен зелен цвят и здрава стегната основа...
59.00 лв
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност