Меню
Количка

Салата

Салата

Тип: БатавияСорт с компактни размери, подходящ за отглеждане на открито. Препоръчва се да се отглежда през интервала пролет-лято и лято-есен.Устойчивости: Fusarium Oxisporum lactugae, Bremia Bl 1-26 и Nasonovia ribisnigri...
62.00 лв
Тип:светло зелена сала БатавияСезонии място на отглеждане: подходяща е за топло време – пролет, лято и есен. За отглеждане на открито.Характеристики:светло зелени къдрави листа, атрактивен вид, тежка глава.Много добра устойчивост на Върхов пригор и изцъфтяване.Приспособена за бърз цикъл на отглеждан..
25.00 лв
Нова салата на Семинис.Подходяща за отглеждане в оранжерии.Сезон есен зима и ранна пролет.Компактна и изравнена розетка,светло зелена,красиво къдрава,тежка и плътна.Има добро изчакване на полето.Средна маса 400-600 грВисока устойчивост на : - Върхово изсъхване- мана от 16 - 35 раса- Фузариум..
16.90 лв
Нова салата тип батавия с много плътна листна розетка, с голям брой листа. Сред основните предимства на Канариоле са обемните и големи глави, с широк диаметър, което придава атрактивен търговски вид. Салатите са със светло зелен цвят и привлекателен блясък на листата.Канариоле е салат..
120.00 лв
Френски хибрид салата тип Батавия.Розетката е компактна, светло зелена, с фино накъдрени листа. Устойчив на върхов пригор.Много лесна за рязане и боравене, с добър обем и тегло. Изключително подходящ за сезоните с къс ден – късна есен и ранна пролет. Подходящ за отглеждане в неотопляеми оранжерии. У..
115.00 лв
Фармира компактна и изравнена розетка с наситено зелени листа. Осигурява сигурно и стабилно производство през пролетта, лятото и есента.Устойчивости: Bl:16-32; Nr:0; LMV:1; Fol:1Тип на производство: на открито, на закрито, пролет лято есен..
62.00 лв
Нова салата на френската фирма CLAUSE, тип "батавия". Подходяща както за есенно-зимно, така и за пролетно-лятно отглеждане! Издържа на ниски и високи температури, не изкласява и не получава върхов пригор. Силно устойчива на мана по салатата и мозайка.HR: Bl1-28, Nr:0, IR: LMV..
14.00 лв
Нов френски хибрид светло зелена салата тип Батавия. Основата на розетката е повдигната, което осигурява предпазване от загниване. Характеризира се с добър растеж при ниски температури. Подходящ за отглеждане в неотопляеми оранжерии при зимни условия.HR: Bl 16-35E..
115.00 лв
Къдрава салата тип Батавия,подходяща за отглеждане както на открито така и в оранжерии.Предназначена за лятно и есенно производство на полето и ранна зима и ранна пролет в оранжерии.Главите са със светлозелен цвят.Салакис е толерантна към некроза и не стрелкува по време на по-горещите летни дни.Обра..
19.00 лв
Нова салата тип Батавия.С един нюанс по-тъмна от Мелвин.Подходяща както за есенно зимно ,така и за пролетно-лятно производство.Издържа на ниски и високи температури,не изкласява и не получава върхов пригор.Силно устойчива на мана по салатата и мозайка...
14.00 лв
Голям брой листа със светло зелен цвят, еднаква форма и размер. Формират плътна глава с тегло 0.5-0.6 кг.– Отглеждане на открито и в култивационни съоражения.– Подходящ сорт за целогодишно отглеждане.– Устойчивост* – Bl 1-16,18-20,22-24...
32.00 лв
Салата тип Батавия с компактна розетка и блестящо зелен цвят.Изправени листа които нямат контакт с почвата.Подходяща за есенно зимно и пролетно отглеждане...
3.80 лв
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност