Меню
Количка

Корнишони

Корнишони

Сортът е регистриран в Европейската сортова листа 2013 годПартенокарпен ,средно ран сорт.Много добро качество на плодовете.Жизнен и толерантен към различни стресови фактори.Преобладават женски цветове.Плодовете са твърди ,тъмнозелени с брадавици.Притежава добра устойчивост към краставична мозайка.Ви..
29.00 лв
Хибридът е отличен за прясна консумация, но и за краткосрочна ферментация.Висока толерантност към ниски и високи температури.Растенията са с отворен хабитус, имат добър баланс между вегетативен и генеративен растеж.Характеризират се с къси междувъзлия, повдигнати тъмно зелени листа и силна коренова ..
9.00 лв
Партенокарпен сорт, устойчив с добре развита коренова система, много толерантен към стресовите условия. Има добър капацитет за регенерация. Плодовете са цилиндрични, тъмнозелени на цвят, покрити с шипове. Плодовете са подходящи за производство на салатен размер. Много продуктивен.Период на вегетация..
19.50 лв
Женско цъфтящиВегетация 84 дни. Високодобивен. Много мощна коренова система и добре понася засушаване. Високоустойчив (HR) на кладоспориум и краставичен мозаечен вирус и средноустойчив (IR) на брашнеста и кубинска мана..
4.00 лв
Ранен сорт подходящ за открито производство и под тунели.Има силен растеж.Нежни плодове без горчивина, брадавичест тип, подходящи за консервиране.Вегетация 75 дни..
18.90 лв
Вегетационен период 73 дни.Нов партенокарпен сорт ,подходящ за открито,подобен на Амур.Образува мощни,здрави растения с интензивен растеж.Плодовете са брадавичест тип с фини бодлички.Те са с изравнен тъмнозелен цвят и еднаква форма и размери.Подходящ за преработка,за прясна консумация и за дълъг пер..
8.00 лв
Партенокарпен тип с интензивен растеж, подходящ за ранно отглеждане под полиетиленови тунели.Плодовете са тъмнозелени, брадавичест тип с финни бодлички.Подходящ за преработка и за прясна консумация.Вегетация 73 дни УстойчивостPowdery Mildew – Брашнеста манаCMV – Краставична мозайкаScab – КрастаDowny..
18.90 лв
С предварителна заявкаРанен сорт за отглеждане на открито.Устойчив на стресови ситуации.Тъмен цвят и правилна форма. Размер 6-9см.Висока устойчивост на Брашнеста мана и Краста и средна устойчивост на Краставична мозайка и Кубинска мана..
103.00 лв
Нов сорт със силен растеж за производство на колове. Съчетава добро залагане на плодове (от типа на Екселсиор) със по-добра ранозрелост. Подходящ за ранно производство под тунели. Колтуците са силни и растежа не отслабва до края на вегетацията, препоръчва се за дълго производство.Устойчивост:Брашнес..
31.00 лв
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност