Меню
Количка

Корнишони

Корнишони

Сортът е регистриран в Европейската сортова листа 2013 годПартенокарпен ,средно ран сорт.Много добро качество на плодовете.Жизнен и толерантен към различни стресови фактори.Преобладават женски цветове.Плодовете са твърди ,тъмнозелени с брадавици.Притежава добра устойчивост към краставична мозайка.Ви..
29.00 лв
Хибридът е отличен за прясна консумация, но и за краткосрочна ферментация.Висока толерантност към ниски и високи температури.Растенията са с отворен хабитус, имат добър баланс между вегетативен и генеративен растеж.Характеризират се с къси междувъзлия, повдигнати тъмно зелени листа и силна коренова ..
23.00 лв
Женско цъфтящиВегетация 84 дни. Високодобивен. Много мощна коренова система и добре понася засушаване. Високоустойчив (HR) на кладоспориум и краставичен мозаечен вирус и средноустойчив (IR) на брашнеста и кубинска мана..
4.00 лв
*Плодове - цилиндрични, тъмнозелени покрити с шипчета.*Добро съотношение между дължина и ширина*Вегетация 70 дни*Предназначен за открити площи*Схема 2000  растения на дка*Женско цъфтяящ..
4.00 лв
АЯКС F1/ AJAX F1 АЯКС F1/ AJAX F1
Скоро наличен
Могат да бъдат отглеждани както на конструкция така и на земя. Имат универсална приложимост за консервиране и за пресен пазар. Хубав атрактивен зелен цвят. Устойчивости: HR: Px, Ccu IR: CMV..
43.00 лв
Високо качество и наситено тъмно зелен цвят!Устойчивост на болестиСМV , PRSV, ZUMV..
24.80 лв
С предварителна заявкаРанен сорт за отглеждане на открито.Устойчив на стресови ситуации.Тъмен цвят и правилна форма. Размер 6-9см.Висока устойчивост на Брашнеста мана и Краста и средна устойчивост на Краставична мозайка и Кубинска мана..
86.00 лв
Нов сорт със силен растеж за производство на колове. Съчетава добро залагане на плодове (от типа на Екселсиор) със по-добра ранозрелост. Подходящ за ранно производство под тунели. Колтуците са силни и растежа не отслабва до края на вегетацията, препоръчва се за дълго производство.Устойчивост:Брашнес..
34.50 лв
Партенокарпен хибрид с изключително силен растеж, може да изхранва 3-5 и повече плода на възел. Силно полуотворено растение. Лесно преодолява физиологични стресове благодарение на балансирания си растеж, така плодовете се залагат постоянно и няма моменти на слабо плододаване. Плода е цилиндричен, ти..
4.50 лв
Това е корнишонът който гарантира Вашите високи добиви. Партенокарпен хибрид с изключително силен растеж, може да изхранва 3-5 и повече плода на възел. Силно полуотворено растение. Лесно преодолява физиологични стресове благодарение на балансирания си растеж, така плодовете се залагат постоянно и ня..
34.50 лв
Ранен сорт за оранжерии и за открито. Представя се еднакво добре за ранно производство в оранжерии и полиетиленови тунели, както и перфектно на открито. Отличава се с раннозрелост, атрактивна форма на плода, който е прав, дълъг и без уширяване в шийката.Растението е средно мощно до мощно, възпроизве..
75.60 лв
Семена по заявкаХибрид за отглеждане в оранжерии особено при есенна култивация.и за открито (за предпочитане е да се използва конструкция).Средно силно енергично растение със здрави листа, не са чувствителни към брашнеста мана. Изключителната му способност за регенерация позволява по-дълго отглеждан..
17.00 лв
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност