Меню
Количка

ОПРАШВАНЕ И ЗАВРЪЗ

5 ГР ЗА 10 Л ВОДАДoмaтин пpeдcтaвлявa cмec oт cвoбoдни aминo-ĸиceлини, мoлибдeн и ecтecтвeни виcoĸoĸoнцeнтpиpaни pacтитeлни xopмoни, ĸaтo pacтeниятa ce тpeтиpaт c нeгo пpи зaлaгaнe нa плoдoвe, ocнoвнo нa плoдни зeлeнчyци, cпoмaгa зa yвeличaвaнe нa бpoя цвeтoвe и ĸoличecтвoтo нa пoлeнa, пoдoбpявaнe н..
3.50 лв
Вид тор: ОРГАНО-МИНЕРАЛЕН ТОРФормулация: Течна суспензияЗап. за вписване №: РД 11-802/11.05.2018 г.Удостоверение за регистрация №: 287/14.05.2018 г.Притежател на регистрацията: Агропал ООДПроизводител: Диагро С.р.л. - ИталияСъстав: Общ азот (N) - 6,0%; Органичен азот (N) - 0,5%; Амонячен азот (N) - ..
14.00 лв
Hormox е течен специализиран продукт, съдържащ аминокиселини, ауксини, цитокинини, гибералини и хормони от растителен произход. Специално разработен за стимулиране на опрашването и завръза.Листно приложение - 0,1 - 0,15% преди и по време на цъфтежа и завръза.По време на цъфтеж и опрашване на всеки 5..
43.00 лв
ПОЛИНАТОР БИО / POLLINATOR BIO
Нов продукт
POLLINATOR BIO е иновативна течна формула помагаща на растенията да се опрашват по-добре и да привличат опрашители. Помага за задържането на плодовете и прави реколтата обилна. Подхранва растенията, и помага за справяне с различни видове стрес и температурни аномалии.Продукт със специфично дейс..
5.50 лв
Текамин Флауър се препоръчва за всички земеделски култури за подобряване на цъфтежа и стимулиране образуването на завръз при: зеленчуци, овощни, лозя, тиквови, ягодоплодни култури и в семепроизводствените посеви.ПРЕДИМСТВАГарантира опрашването и цъфтежа; Стимулира образуването на завръз; Повишава фе..
21.70 лв
QUANTUM цвят стимулира физиологичните процеси на растението, свързани с фазите му на цъфтеж . Този тор предизвиква цъфтеж и води до образуване на цветове с по-високи агрономически качества.Състав: Куантум 4:22:22 - цвят4% Свободни аминокиселини; 5% азот; 22% фосфор; 22% калий; 0,7% желязо; 0,3% манг..
6.60 лв
ФЛОРАСТАРТ ФЛОРАСТАРТ
Нов продукт
ФЛОРАСТАРТ е специално създадена за подобряване на цъфтежа и завързване на плодове при всички култури. Борът и молибденът са ключови микроелементи за индукция на цъфтеж, покълване на цветния прашец, оплождането на цвета, завързването и развитието на плодовеФЛОРАСТАРТ е биостимулант и тор с уникална ..
96.00 лв
ЛАБИФОЛ БОРО 15% / LABIFOL BORO 15% ЛАБИФОЛ БОРО 15% / LABIFOL BORO 15%
Нов продукт
LABIFOL BORO 15% е течен тор, който осигурява бор, който е напълно разтворим и усвоим. Борът е съществен елемент в много култури, тъй като участва в голям брой метаболитни процеси и недостигът му може да доведе до значително намаляване на производството, тъй като е основният елемент в удължаван..
24.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност