Меню
Количка

Блог новини RSS Feed

28 ное Оптималното време за засяване на зеле: Ключът към богата реколта
0 43
Засяването на зеле в точния момент е от съществено значение за успешната реколта. В тази статия, ще разгледаме кога е най-доброто време за засяване на семена на зеле в различните климатични зони на България, както и някои съвети за подготовка и грижа..
21 ное Перфектният момент за засяване на краставици: Как да уловите сезона
0 52
Всяка година градинарите си задават един ключов въпрос: Кога е идеалното време за засяване на краставици? Отговорът на този въпрос е от съществено значение, тъй като той определя качеството и обема на реколтата. В тази статия ще разгледаме различните..
25 окт Кои са най-добрите сортове български домати
0 324
Доматът е едногодишно растение, чиито плодове имат разнообразни форми, размери и цветове в зависимост от сорта. Обикновено доматите са кръгли или сърцевидни, но също така може да бъдат и овални или с издължени. Освен по своята форма и размер, доматит..
18 окт Кои са най-предпочитани сортове домати
0 125
Доматите са едни от най-любимите плодове на много хора. Причината за това се крие в невероятния им сладко-солен и леко кисел вкус. Той се дължи на редица фактори, като най-важните от тях са свързани с отглеждането им. Това са подходящия климат, почва..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност