Меню
Количка

Водоразтворими кристални торове

Комплексен тор в кристална форма.100% разтворим.Съдържание: N - 20%;P - 20%;K - 20%;Микроелементи: B - 0,025%;Cu-0,025%(CuEDTA);Fe-0,100%(FeEDTA-0,30%;FeEDDHA-0,30%;Mn-0,010%(MnEDTA)Mo-0,010%;ZnEDTA-0,020%;Znsulphate-0,080%.Аминокиселини: 1%Приложение:1.В системи за капково напояване - 1 - 4 гр. за ..
12.60 лв
HortiGrow 30-20-10+TE+AMINOПредимства:– N-P-K съотношение 3:2:1– Формула с високо съдържание на азот за силна вегетация.– Помага за развитието на ярки и устойчиви листа.– Обикновено се ползва при плодове и зеленчуци, но най-вече при краставици, пъпеши, дини и тикви до начало на беритбите.Приложение:..
12.60 лв
Уникален тор с високо съдържание на калий.100% водоразтворим тор, задоволяващ специфичните нужди на растението по време на всички фази на растежа. Подходящ за зеленчуци, овошки, декоративни и оранжерийни култури.Съотношението на азот:калий – 1:2 заедно с магнезий, е подходящо при плодоносни култури,..
11.00 лв
Фосфор Тотал ПлюсHortiGrow 5-50-20+TE+AMINOПредимства:– N-P-K комбинация с високо съдържание на 100% разтворим, висококачествен фосфор.– Специален тор за усилено развитие на корените.– Улеснява транспорта на естествените хормони и ензими в растението, водещо до подобрение на цъфтежа и образуването н..
17.00 лв
Твърди аминокиселини с висока ефективност на различни етапи от културата, използваеми в биологичното земеделиеБързо възстановяване в стресови ситуацииВисокоефективно възстановяване при студове и сушиПодобрява фотосинтетичната функцияИзползваеми в биологичното земеделиеЯгоди, горски плодове: листно п..
43.00 лв
КРИСТАЛОН жълт
Няма наличност
КРИСТАЛОН жълт е формулация с високо съдържание на фосфор. Съдържа фосфор (P2O5) - 40 %. Ефективно усвояване на фосфати от растенията. Подходящ е за третиране на разсади и за стартиране на културите в началото на вегетацията. Изключително е ефективен, за стимулиране на развитието на корените на раст..
1.00 лв
КРИСТАЛОН кафяв
Няма наличност
КРИСТАЛОН кафяв се характеризира се с ниско съдържание на азот и високо съдържание на калий. Ориентиран е за фаза узряване на плодовете, тъй като съдейства за натрупване на захари, ускорява узряването и подобрява оцветяването на плодовете, качеството и съхраняемоста им. При необходимост, може да се ..
1.00 лв
КРИСТАЛОН специален
Няма наличност
ЯраТера КРИСТАЛОН специален е подходящ за приложение при фертигация и хидропоника. Балансирана и универсална формула, подходяща за всички фази от развитието на културата. Подходящ за култури и фази от развитието им, когато е нужно съотношение между основните хранителни елементи азот:фосфор:калий - 1..
1.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност