Меню
Количка

Течни торове

ТЕЧЕН ТОР ЗА НАРАСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕТЕПРЕДИМСТВАУвеличава захарното съдържание; Подобрява оцветяването на плодовете; Повишава добива; Повишава едрината на плодовете; Съвместим с повечето продукти за разстителна защита; Повишава плътността и здравината на плодовете.*Екстрактът от морски водорасли съдър..
19.00 лв
ТЕЧЕН ТОР С АНТИСТРЕС И СТИМУЛИРАЩО ДЕЙСТВИЕТЕКАМИН МАКС е течен тор с висока концентрация на L – аминокиселини. *Активира растежа и развитието на културите*Способства за възтановяването на растенията,след стресови ситуации-измръзване,градушки,хербициден ефект,фитотоксичност*Осигурява транспортиране..
17.00 лв
ТЕКАМИН РАЙЗ е растителен екстракт и неорганични соли за приложение при всички селскостопански култури. Органичен течен тор, които стимулира развитието на кореновата система и подобрява кълняемостта и устойчивостта на културите. С висока концентрация на L – аминокиселини в усвоима за растенията форм..
25.50 лв
Текамин Флауър се препоръчва за всички земеделски култури за подобряване на цъфтежа и стимулиране образуването на завръз при: зеленчуци, овощни, лозя, тиквови, ягодоплодни култури и в семепроизводствените посеви.ПРЕДИМСТВАГарантира опрашването и цъфтежа; Стимулира образуването на завръз; Повишава фе..
21.70 лв
Предотвратява напукването на плодовете. ТЕКНОКЕЛ АМИНО Са повишава плътността и трайността на плодовете, увеличава тяхната транспортабилност.ПРЕДИМСТВА: Калцият подобрява качеството на плодовете и понижава риска от напукване; Понижава случаите на появяване на симптоми , породени от дефицит на калций..
17.00 лв
ФАЙНАЛ К ФАЙНАЛ К
Нов продукт
ФАЙНАЛ K – премиум течен тор с високо съдържание на калий С ФАЙНАЛ К ще имате по-качествена продукция с отлично съхранение, защото: подобрява качеството, теглото и цвета на кората на продукцията увеличава добива, като същевременно поддържа или увеличава брикса формулиран да има най-висок диапа..
27.00 лв
 АМАЛГЕРОЛTор подпомагащ справянето със стреса от растенията, дължащ се на неблагоприятни климатични и почвени условия по време на важните стадии на растеж като вкореняване, цъфтеж, завързване на плода и периодите на усилен растеж.Удостоверение за регистрация № 0205/ 17.05.2017 г. , Издание – 2..
24.00 лв
ЕКСТРАСОЛ - с Bacillus Subtilis;
Нов продукт
Активни ризосферни бактерии: Bacillus Subtilis;течен микробиален торСъдържание на:Сухо вещество – не по-малко от 19 %;Органични вещества – 58-64 % от сухото в-во;Хуминови киселини – 50-85 % от орг. в-во;Фулво и нискомулекулярни орг. киселини – 15-50% от орг. в-во;Калий – не по-малко от 9% от сухото ..
19.50 лв
Исабион е биостимулатор с органичен произходИсабион съдържа аминокиселини от животински произходИсабион стимулира растежа на корена и вегетативната маса, индуцира по-добър цъфтежИсабион е лесно усвоим от растенията поради ниско съдържание на инертни материалиИсабион не съдържа химически елементи, вр..
21.50 лв
Течен тор смес от аминокиселини и пептиди.Ефект върху растенията:Синтез на протеини .Устойчивост при стрес.Приложен по време на и след стресови условия /високи или ниски температури,слана,вредители,градушки/има превантивен и възстановителен ефект.Увеличаване концентрацията на хлорофила в растението...
10.50 лв
РУТМОСТ  е течен екстракт от   водорасли Sargassum, Laminaria и Ascophyllum nodosom съдържащ  естествен комплекс от въглехидрати, витамини В1, В6, В12, прохормонални съединения, макро и  микро елементи в хелатна форма .Съдържание       &nbs..
4.60 лв
ВАТРАЛ КАЛЦИЙ  е течен тор с високо съдържание на калций. Предназначен е за предотвратяване или коригиране недостига на калций и свързаните с него физиологични смущения.Азот (N), нитратен – 8 %Калциев оксид (CaO) – 12 %Магнезиев оксид (MgO) – 2 %Бор (B) – 0.05 %Молибден (Mo) – 0.004 %ХАРАК..
5.00 лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност