Меню
Количка

Течни торове

Текамин Брикс стимулира делението и диференциацията на клетките и увеличава добива.ПРЕДИМСТВАУвеличава захарното съдържание; Подобрява оцветяването на плодовете; Повишава добива; Повишава едрината на плодовете; Съвместим с повечето продукти за разстителна защита; Повишава плътността и здравината на ..
16.00 лв
ТЕКАМИН МАКС е течен тор с висока концентрация на L – аминокиселини. Те подобряват осмозата, регулират отварянето на устицата, имат антиоксидантно действие, регулират хормоналната активност и др.Доза на приложение:100-300 мл/дка за различните култури..
12.70 лв
ТЕКАМИН РАЙЗ е растителен екстракт и неорганични соли за приложение при всички селскостопански култури. Органичен течен тор, които стимулира развитието на кореновата система и подобрява кълняемостта и устойчивостта на културите. С висока концентрация на L – аминокиселини в усвоима за растенията форм..
24.40 лв
Текамин Флауър се препоръчва за всички земеделски култури за подобряване на цъфтежа и стимулиране образуването на завръз при: зеленчуци, овощни, лозя, тиквови, ягодоплодни култури и в семепроизводствените посеви.ПРЕДИМСТВАГарантира опрашването и цъфтежа; Стимулира образуването на завръз; Повишава фе..
16.00 лв
Предотвратява напукването на плодовете. ТЕКНОКЕЛ АМИНО Са повишава плътността и трайността на плодовете, увеличава тяхната транспортабилност.ПРЕДИМСТВА: Калцият подобрява качеството на плодовете и понижава риска от напукване; Понижава случаите на появяване на симптоми , породени от дефицит на калций..
16.50 лв
 АМАЛГЕРОЛTор подпомагащ справянето със стреса от растенията, дължащ се на неблагоприятни климатични и почвени условия по време на важните стадии на растеж като вкореняване, цъфтеж, завързване на плода и периодите на усилен растеж.Удостоверение за регистрация № 0205/ 17.05.2017 г. , Издание – 2..
22.00 лв
Исабион е биостимулатор с органичен произходИсабион съдържа аминокиселини от животински произходИсабион стимулира растежа на корена и вегетативната маса, индуцира по-добър цъфтежИсабион е лесно усвоим от растенията поради ниско съдържание на инертни материалиИсабион не съдържа химически елементи, вр..
32.00 лв
Течен тор смес от аминокиселини и пептиди.Ефект върху растенията:Синтез на протеини .Устойчивост при стрес.Приложен по време на и след стресови условия /високи или ниски температури,слана,вредители,градушки/има превантивен и възстановителен ефект.Увеличаване концентрацията на хлорофила в растението...
9.80 лв
РУТМОСТ
Нов продукт
РУТМОСТ  е течен екстракт от   водорасли Sargassum, Laminaria и Ascophyllum nodosom съдържащ  естествен комплекс от въглехидрати, витамини В1, В6, В12, прохормонални съединения, макро и  микро елементи в хелатна форма .Съдържание       &nbs..
25.00 лв
Доза300 гр/100 литра вода с пръскане500-1000 мл/дка с поливка..
45.00 лв
Специализиран полимер,съдържащ 20%Калциев оксиди 235%Силициев оксид.Когато се прилага листно,образува върху листата и плодовете защитен филм,по който водата изтича,а непрониква в тъканите.По този начин растението се предпазва от развитието на гъбни и бактериални болести,от напукване и слънчев пригор..
30.00 лв
Ефектът от прилагането на „Суперфифти прайм“ .Подобрява залагането на плодовеПодобрява търговският вид на продукциятаНамалява причинения окислителен стрес от неблагоприятни метеорологични условияСъстав:Органично вещество от растителен произход (екстракт от водорасли Ascophyllum nodosum): 25-29%Общ а..
11.40 лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност