Меню
Количка

Agrogene

Хибриден лук за зелено.Вегетационен период 55-60 дни.Листата са изравнени, с тъмнозелен цвят и дължина 45-50 см. Бялата част е с дължина 5-6 см. и не образува глава.Лукът е устойчив на високите летни температури, не образува цветоносно стъбло дори ако е преминал периода на реколтиране.Устойчив на бо..
24.00 лв
Средно ранен, високодобивен хибрид домати за преработка, тип „Рома“. Растенията са мощни, много добре облистени, с добър завръз при горещи условия. Плодовете са с едрина 150-180 грама, с овална форма, наситено червен цвят и много твърди. Хибридът е подходящ за отглеждане през целия сезон и за прибир..
25.00 лв
Стандартен сорт дини, подходящ за отглеждане при различни климатични условия. Средно ранен сорт, с вегетационен период 90 дни. Плодовете са с кръгла форма и тегло 10-12 кг. Кората е светло зелена с тъмно зелени ивици. Месото е с наситено червен цвят...
37.00 лв
Средно ранен партенокарпен хибрид,предназначен за пролетно и лятно производство в оранжерии.Плодовете са гладки и изравнени,с атрактивен тъмнозелен цвят и отличен вкус.Средна дължина на плода 34-36 смУстойчивости PMТолерантност CMV DM..
32.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност