Меню
Количка

Duna-R

Пипер, тип „Сиврия”. Чушките са с конусовидна форма, леко сплеснати двустранно, дълги около 23 - 26 см, диаметър 4-5 см и със средно тегло около 75 - 80 гр. В техническа зрялост са зелени, след това стават жълто - кехлибарени, а в ботаническа зрялост са светлочервени. Ранен сорт , подходящ за засажд..
53.00 лв
Новото поколение капия. Може да се засажда от февруари до юли.Плодовете са плоски, преобладават тези с две камери. Достигат 110-120 г и имат сладък вкус.Много раннен сорт, който плододава продължително.Плодовете почервеняват равномерно и нямат микронапуквания.Плодовете са изравнени, подходящи за суп..
62.00 лв
Висока устойчивост и високи добиви.Период на засаждане от февруари до юли.Плодовете имат много широка основа и сладък, нежен вкус. Плодовете са със средна едрина 130 – 150 г.Кореновата система е достатъчно силна за да позволи отглеждане на открито без опорна конструкция.Подходящ за двустъблено отгле..
120.00 лв
Период на засаждане от март до юни.Плодовете са с широка основа и са най-дългите от този тип. Достигат 120-150 г и имат сладък, нежен вкус.Дава стабилни добиви и на по-бедни почви.Може да се отглежда двустъблено или с по-малко култучене.Подходящ за отглеждане в неотопляеми оранжерии и на открито.Уст..
62.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност