Меню
Количка

Enza Zaden - Страница 4

Ран сорт със силен и компактен разтеж. Изключително качествени плодове 250 -300 гр. с наситен червен цвят и превъзходен вкус. Добре облистено растение. Подходящ както за производство на 5-6 китки, така и за по-дълга реколта 10-12 китки. Плодовете не издребняват. Препоръчва се за полиетиленови и стък..
120.00 лв
За ранни сеитби и по-мрачно време.Вегетативен сорт, който изисква генеративно отглеждане –малки амплитуди ден/нощ, махане на листа, балансирано хранене.Да се контролират колтуците ако влиза в топло време.Препоръчителна гъстота 1,6 раст/кв.м.Изключително трайна продукция.Силен растеж като Боуинг но с..
278.00 лв
Увивен -за конструкция-Плоска чушка-Без лико / конци/-Подходящ и за открито-Дължина на чушката 26-28 см-Ширина 25 мм.-Ранозрелост - РанУстойчивост на вирусиСеитбена норма - За 100 кв.м. - 250-300 гр..
47.00 лв
Партеникарпен сорт, градинска краставица, гарантирано негорчива с дължина 16-18 см. Подходяща за ранно производство в оранжерии и под полиетилен. На открито, освен на конструкция може да се отглежда ина земя(безколово). Подходяща за горещо лятно време. Растенията равномерно формират изравнени, цилин..
30.00 лв
Сорт краставица от новата селекция на Енза Заден. Той е създаден като наследник на Дефенс , но като по-нов , гарантира по-висок добив от плодове с по-добро качество. За производство върху субстрат (хидропоника) и на почва .По наситен зелен цвят на плодовете.Рекордни добиви в новите модерни съоръжени..
314.00 лв
Нов сорт със силен растеж за производство на колове. Съчетава добро залагане на плодове (от типа на Екселсиор) със по-добра ранозрелост. Подходящ за ранно производство под тунели. Колтуците са силни и растежа не отслабва до края на вегетацията, препоръчва се за дълго производство.Устойчивост:Брашнес..
34.50 лв
Това е корнишонът който гарантира Вашите високи добиви. Партенокарпен хибрид с изключително силен растеж, може да изхранва 3-5 и повече плода на възел. Силно полуотворено растение. Лесно преодолява физиологични стресове благодарение на балансирания си растеж, така плодовете се залагат постоянно и ня..
34.50 лв
Партенокарпен хибрид изцяло женско цъфтящСилен растеж - има 2-3 и повече плода на възел.Основно плододаване от централно стъбло .отворено растение с къси междувъзлия .Тъмнозелени, хрупкави.Лесно преодолява стресови условия и залага постоянно .Устойчивости :Ccu,CMV,CVUV,ZYMV,PX..
46.00 лв
Лимка
Скоро наличен
Плосък фасул, увивен (вейков), зелен.Ран сорт с отличен, силен растеж.Подходящ за различни условия на производство, добре се приспособява към променливи условия, устойчив на стрес.Отличен за ранна и втора сеитби.Устойчив на мозайка.Размер: 22-24 см дължина и 22 мм ширина.Разходна норма за дка: 3-5 к..
42.00 лв
За лятна и есенна реколта. Дължината на плода е от 29 до 33 см. Съчетанието от устойчивости и силен растеж го прави сигурен сорт за дълго производство. Изключително трайни плодове през целия период на плододаване. Разива силни колтуци, без аборти.Устойчивости   -   HR: Ccu, ..
165.30 лв
Един от най-ранните ни сортове с рекордно едри плодове. Растенията са компактни, с къси междувъзлия и много добро залагане на цветовете. Препоръчва се за бързо реколтиране при формиране на 5 китки, броя на плодовете в китката може да се регулира...
119.00 лв
Стандарт за качество и добив. Универсален сорт за производство със или без конструкция, успешно замества всички стари сортове. Много ран сорт, подходящ и за кратко производство или за по-късни сеитби.Размер 18-20 х 9 см. Без бодли, без семена и без кухини. Подходящ за производство и на открито без к..
59.50 лв
Показва 37 до 48 от 73 (7 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност