Меню
Количка

ROYAL SLUIS

Ранен хибрид домат, подходящ за отглеждане в оранжерии. Плодовете са еднородни, с наситено червен цвят, кръгла форма ,сладък вкус и едрина 280-350гр. Хибридът образува по 5-6 плода на китка. Плодовете не се напукват ,не образуват зелен пръстен и ивици.Устойчивости : VD F ToMV FVR N TSWV..
105.00 лв
Хибриден пипер тип Камба, с висок добивен потенциал.Растенията са добре облистени, с добре развита коренова система и силно стъбло.Плодовете са със средна маса 170 -250 гр., дължина 4-7 см, широчина 9-11 см. и дебелина на перикарпа 5- 9 мм.Цветът на плодовете е интензивно червен както отвън, така и ..
48.00 лв
За зимно-пролетно и лятно отглеждане  в стоманено-стъклени, така и в полиетиленови оранжерии.Хибридът отлично понася високите летни температури, като не се наблюдава абортиране на цветовете.Растенията се характеризират с мощна коренова система и силен хабитус.Хибридът образува по 5-6 плода на к..
33.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност