Меню
Количка

Seminis

Детерминантен /безколов/ Биф домат.Подходящ за отглеждане на открито.Висок добив .Ран до средно ран.За пролетно или лятно засаждане.Плодовете са наситено червени,кръгли,леко оребрени.Тегло над 300 гр.Устойчивост на напукване.Много изравнена и симетрична китка .Позволява бране на плодовете с дръжките..
47.00 лв
Хибридът е отличен за прясна консумация, но и за краткосрочна ферментация.Висока толерантност към ниски и високи температури.Растенията са с отворен хабитус, имат добър баланс между вегетативен и генеративен растеж.Характеризират се с къси междувъзлия, повдигнати тъмно зелени листа и силна коренова ..
9.00 лв
Хибрид супер сладка царевица на фирма Семинис.Вегетационен период 75 дни.Растенията са с височина 180 см.Височина на залагане на първи кочан 60 см.Кочаните са с дължина 20-22 см., средна маса 290-300 гр. и озърнени до върха.Броят на редовете в кочан е 16-18.Хибридът се характеризира със залагане на ..
140.00 лв
Хибриден тип КАПИЯ .Силно растящ Плодовете са двукамерни,дебелостенни и тежки.Изравнени с бляскаво наситен червен цвят.Подходящ е за преработка,за печене и прясна консумация.Цвета на плодовете е зелен до наситено червен при пълна зрялост.Тегло на плода 150 - 180 гр. 16 - 19 х 5см..
43.00 лв
Висок производствен потенциал.Повишена толерантност към ниски температурни условия.Ранен хибрид .Растението е енергично и с къси междувъзлия.Плодовете са с размер 220-240 гр. с отлична твърдост.4-5 плода на китка.Устойчивости :Тютюнева мозайка (TоMV)Фузариум (For)Вертицилиум (Va)Листна плесен (Ff)Не..
80.00 лв
Амджат F1
Няма наличност
Много продуктивен хибрид.Ранен.Плодовете са цилиндрични с дължина 16-18 см.с красив светлозелен цвят..
131.00 лв
НОВ ранен розов индетерминантен домат на фирма SEMINIS, за пролетно-лятно производство както в стоманено-стъклени, така и в полиетиленови оранжерии.Растенията имат силна коренова система, с къси междувъзлия. Хибридът образува по 5-6 плода в съцветие. Плодовете са 5 камерни,с тегло 280-300 гр.​Устойч..
30.00 лв
Високо продуктивен сорт с отлично качество на плода.Плодовете са прави,изравнени с дебел перикарп,Сортът е изключително издържлив и гъвкав.Предназначен за отглеждане в оранжерии и на открито.Ранен ,с висок добив.Плода е светлозелен ,в пълна зрялост наситено червен.Дължина 16-18 см,тегло 160-200 гр.Д..
13.00 лв
Нов, средно ранен хибрид карфиол.Подходящ за отглеждане през основния сезон.Вегетационен период 70 дни.Главите са с млечно бял цвят,плътни и отлично обвити.Средна маса 1,5-2 кг.Хибридът притежава отлична адаптивна способност при различни климатични условия...
108.00 лв
Високо продуктивен хибрид с голяма жизненост.Може да се отглежда на повече китки.Узрява 73 дни след разсаждане.Плодовете са с плоско кръгла форма,отличен вкус ,с тегло над 250 грУстойчивости:V,F1,F2,N,ToMV,St,ASC..
82.00 лв
Хибрид, предназначен за ранно производство. Растенията са силни и образуват добра листна маса, която покрива плодовете. Кората е средно дебела и здрава с наситено зелен цвят и тъмни ивици. Месото е наситено червено, плътно с отличен сладък вкус. Хибридът се отличава с високо добивния си потенциал, с..
140.00 лв
Средно ранен хибрид,подходящ за средно ранно и късно производство.Растенията са със силен растеж,образуват плътни,кръгли глави със синьо зелен цвят и тънки листа.средна маса 3-3.5 кг.Подходящ за прясна консумация и консервиране.Вегетационен период 80-85 дни.Висока толерантност към:Фузариум и Черно г..
36.50 лв
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност