Меню
Количка

Syngenta

GSS 3951 F1 GSS 3951 F1
Изчерпан
Най-новият хибрид супер сладка царевица на Синджента за ранно и средно ранно производство. Отличава се със страхотни вкусови качества, висока захарност и атрактивен цвят на зърната. Кочанът е тънък, с по-малка централна част, което го прави идеалният продукт за варене.Устойчивости:HR = Ps: (Rp1-d), ..
90.00 лв
GSS 8529 F1 GSS 8529 F1
Изчерпан
Мощен и силен в борбата със стресовите условия.Висок добив.Потенциал за няколко едри кочана от растение.Стабилно понася стресовите условия.Кочан: 20 - 22 см.; диаметър: 5.4 см.; брой редове: 18; наситено жълто оцветяване на кочана;За прясна консумация и консервиране;Зрялост: 84 дни;Устойчив на главн..
90.00 лв
Ранен хибрид сладка царевица с висок добивен потенциал и отличен вкус.Свежо златист цвят на кочана.Силно растение вследствие на мощната си коренова система.Устойчива на болести.Вегетация - 78 дни.Височина на растението 240 см.Дължина на кочана 22 см. Брой на редовете 18...
90.00 лв
Тип айсберг за производоство през лятото. Айс Мюзик е с добра поносимост на по-високи температури и много висока устойчивост на пригор. Главата е едра, тъмнозелена, с атрактивен търговски вид...
141.00 лв
Айсберг за лятно производство с ранно плододаване и висок добивен потенциал. Отлично представяне при високи температури. Айс Уейв се отличава с отлично качество на крайната продукция: главите са плътни, листата са уеднаквени и с атрактивен цвят...
141.00 лв
Силно растение и коренова система,които дават сигурност на производството в стресови условия.Надежден и точен в дните на вегетация 85-90 дни и тегло 1,8-2,2 кг .Висок добив още при първата беритба...
129.00 лв
Арашан се препоръчва за средно ранно и късно открито производство. Хибридът е подходящ за директна сеитба. Растението се отличава със средно ранна вегетация и отлично залагане на плодовете по време на екстремни температури (ниски или високи). Арашан притежава агресивна коренова система, която лесно ..
97.00 лв
Подходящ за пролет и лято• Позволява да бъде отглеждан във всякакъв видсъоръжения• Мощна коренова система и едри листа, коитоподдържат растението здраво• Дълъг период на реколтиране и бързо преминаванекъм плододаване от колтуци• Подходящ за отглеждане на хидропоника и земя• Толерантен на брашнеста м..
83.00 лв
Ново салата - Батавия за лятно производство, със силна устойчивост на изгаряне и пожълтяване. Растението е полуизправено с малка сърцевина, което позволява по-лесно отрязване. Розетката е със светло зелен цвят и фино накъдрени листа.Устойчивости:HR = Bl: 16-35EU / Nr: 0; IR = LMV: 1..
116.50 лв
Презимуващо зелено зеле за пресен пазар.Период на разсаждане началото на август.Главите са с овална форма свежо зелен цвят и много добра плътност.Студоустойчив и невзискателен към условията на отглеждане.Добивът е гарантиран дори и при тежки климатични условия.Тегло до 2 кг..
67.00 лв
Пластичен хибрид за отглеждане в оранжерии като първа и втора култура.Къси междувъзлия с компактни и изравнени китки с по 5-6 плода.Оптимално съотношение между генеративен и вегетативен растеж.Плодовете бързо достигат беритбена зрялост и тегло 300 гр.Изравненоста на плодовете е огромно предимство за..
141.00 лв
Най-новият хибрид универсален карфиол, за отглеждане от лятото до началото на зимата. Давид притежава добро самопокритие, което запазва белият цвят на главите през лятото. Хибридът е с много добра толерантност на високи температури, високо средно тегло на главите и отлична уеднаквеност. Вегетация 70..
129.00 лв
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност