Меню
Количка

Syngenta

GSS 8529 F1 GSS 8529 F1
Изчерпан
Мощен и силен в борбата със стресовите условия.Висок добив.Потенциал за няколко едри кочана от растение.Стабилно понася стресовите условия.Кочан: 20 - 22 см.; диаметър: 5.4 см.; брой редове: 18; наситено жълто оцветяване на кочана;За прясна консумация и консервиране;Зрялост: 84 дни;Устойчив на главн..
95.00 лв
Силно растение и коренова система,които дават сигурност на производството в стресови условия.Надежден и точен в дните на вегетация 85-90 дни и тегло 1,8-2,2 кг .Висок добив още при първата беритба...
133.00 лв
Арашан F1
Няма наличност
Арашан се препоръчва за средно ранно и късно открито производство. Хибридът е подходящ за директна сеитба. Растението се отличава със средно ранна вегетация и отлично залагане на плодовете по време на екстремни температури (ниски или високи). Арашан притежава агресивна коренова система, която лесно ..
105.00 лв
Пластичен хибрид за отглеждане в оранжерии като първа и втора култура.Къси междувъзлия с компактни и изравнени китки с по 5-6 плода.Оптимално съотношение между генеративен и вегетативен растеж.Плодовете бързо достигат беритбена зрялост и тегло 300 гр.Изравненоста на плодовете е огромно предимство за..
145.00 лв
Най-новият хибрид универсален карфиол, за отглеждане от лятото до началото на зимата. Давид притежава добро самопокритие, което запазва белият цвят на главите през лятото. Хибридът е с много добра толерантност на високи температури, високо средно тегло на главите и отлична уеднаквеност. Вегетация 70..
133.00 лв
Джоф
Няма наличност
Късен сортМного едри зърнаВисок добивУстойчив на стресМощно растение..
115.00 лв
Средно ранен хибрид с вегетация около 90 дни.Мощен хабитус ,изправени листа с потенциал за висок добив.Устойчив на Фузариум.Главата е с тегло 3-4 кг. със синьо зелен цвят и восъчно покритие.висока устойчивост на разпукване...
42.00 лв
Елдорет е наследник на добре познатият Сармалин, Вегетационен период 75 - 80 дни. , рехавата консистенция, тънка жила, нежната текстура на листата и със средно тегло: 2,5 - 3,5 кг...
46.50 лв
Ранно, средно ранно и късно производство на открито-Подходящ за преработка-Вегетация - 85-90 дни-Тегло на зелката 2-3 кг с отлични вкусови качества и рехава вътрешна структура..
24.00 лв
Хибрид тип Камба за отглеждане на открито или под полиетилен за ранния пазар. Използва се за прясна консумация, за домашно консервиране, както и за промишлена преработка. За производство за реализация на пресния пазар, консервиране и преработка..
44.00 лв
Ранен хибрид подходящ за отглеждане под полиетилен и на открито.Препоръчва се дасе отглежда през пролетта или късна есен.Притежава толерантност към брашнеста мана и три вида вирусни заболявания.Плодовете са с цилиндрична форма и свежо зелен цвят, с дължина 15-17 см.Характерна особеност е че плодовет..
126.00 лв
С качеството на Кортес, по-мощно и по-изравнено растение;Формира кръгла и тежка глава със снежно бял цвят;Листата са изправени;Среден период на зрялост 77 дни;Има отличаващо се покритие на главата;Сигурен добив, лесен за планиране и реколтиране;Препоръчителна гъстота: 65х50 см..
117.00 лв
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност