Меню
Количка

Tokita

Вегетация - 55 дни /при понижаване на температурите вегетацията може да се удължи/Растението има мощни, здрави, с наситен тъмно зелен цвят листа и много добре оформена бяла част.Кореновата система е изключително здрава. Сортът притежава толерантност, както към високи ,така и към ниски температури...
120.00 лв
Японски хибрид на фирма "Tokyta".Много ранен, високодобивен, с изцяло женски цветове.Отличава се със своята високопродуктивност, изключително вкусни, хрупкави плодове (тип "Гергана").Тъмнозелена краставица с дължина 23-24 смУспешно реализиране на българския пазар, с което е конкурент на други сортов..
27.00 лв
Торнадо F1 Торнадо F1
Изчерпан
Торнадо е бърз японски хибрид лук за зелено. Притежава голяма толерантност на жеги.Растенията са изправени с тъмно зелен цвят на перото.Средна дължина на бялата част е до 8 см. Широко адаптивен сорт, който може да се отглежда през цялата година.Сортът осигурява много висококачествени и добре оформен..
26.00 лв
Хикава Хикава
Изчерпан
Подходящ за целогодишно отглеждане.Много добра студоустойчивост.С по дълга бяла част от стандартните сортовеВегетация 75 дни в зависимост от условията и температурата..
50.00 лв
Високодобивни, дълги краставици, изобилстващи от хермафродитни цветове. Плодовете са тъмно зелени, гладки, с малки бели бодлички, с крехка и хрупкава консистенция и дължина 23 - 26 см. Сортът е толерантен на кубинска мана и листни петна . Подходящ за отглеждане както на открито,така и в оранжер..
26.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност